• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

12:09

SVI UZDIŠU ZA SNEŽOM! Borjanova supruga poslednjom objavom zapalila Instagram /FOTO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

SVI UZDIŠU ZA SNEŽOM! Borjanova supruga poslednjom objavom zapalila Instagram /FOTO/

Podeli vest

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, još jednom je zapalila društvene mreže

Atraktivna izabranica Zvezdinog čuvara mreže je pre dve nedelje napunila 39 godina, ali je zbog koronavirusa rođendansku proslavu napravila tek sada.

Sneža je u četvrtak uveče konstantno kačila storije sa žurke, a u petak je objavila i fotografiju koja će trajno ostati na njenom Instagram nalogu (osim ukoliko je jednog dana ne obriše).

Naime, ona je pozirala ispred slike na kojoj je Milan Borjan oslikan kao hobotnica i svojim rukama drži četiri lopte Lige Evrope.

Međutim, iako su se svi divili tom iliustracijom, kada je zanosna Sneža stala ispred, potpuno je zasenila svog supruga, čiju sliku više niko nije konstatovao.

Sneža je u nestvarno dubokom dekolteu do maksimuma iskazala svoje atribute, a nema kome vilica nije pala do poda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad62

pre 2 godine

Tosic se nekako ratosiljao one rospije, ali kao sto rece narod, cega se pametan stidi, budala se ponosi. Ko zna sta je sve ova radila...

ivan

pre 2 godine

Bolje da više trenira na treningu da neprima onako jeftine golove. Sneža se davno "zelenih jabuka najela"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija