• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

07:04

DANCI, NAGRABUSILI STE! Katai nastavlja teror, namestio je nišanske sprave!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DANCI, NAGRABUSILI STE! Katai nastavlja teror, namestio je nišanske sprave!

Podeli vest

Utakmica četvrtog kola F grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i Midtjilanda igra se u četvrtak 21 čas (RTS 1, Arena 1)

Crvena zvezda je gotovo perfektno odradila posao u prva tri kola Liga Evrope i sa sedam bodova je na vrhu u grupi F.

Pobedom nad Dancima na 'Marakani' crveno-beli mogu da obezbede jedno od prva tri mesta u grupi, koja garantuju nastavak takmičenja u Ligi Evrope ili Ligi konferencija. 

Prva pozicija u grupi vodi u osminu finala Lige Evrope (LE), druga u šesnaestinu finala ovog takmičenja, a treća u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Foto: Starsportphoto

 

Najbolji Zvezdin fudbaler Aleksandar Katai istakao je da će ekipa učiniti sve da ostvari cilj.

- Uvek idemo na pobedu, nema kalkulacija i daćemo maksimum da pobedimo i ispišemo istoriju. Tim je u prvom planu, nebitno je ko će u nekom momentu dati više - rekao je Katai, koji ima priliku da se i na 10. uzastopnom meču upiše u strelce.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Upitan da li sebe smatra ključnim igračem Zvezde, Katai je jasan:

- Sigurno da ne. Sve rezultate koje smo napravili, napravili smo kao tim. Sutra tako izlazimo, neko se izdigne, da li će pomoći golom, asistencijom, odbranom, to nas krasi kao tim. Individualno dostignuće ništa ne znači bez timskog rada, kao tim pobeđujemo, kao tim gubimo. Šta mi znače golovi ako nemamo rezultate, nama su bitne pobede i tri boda - rekao je Katai.

Za razliku od utakmice u Danskoj trener Dejan Stanković će moći da računa na Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, a činiće sa Mohamedom Benom i Mirkom Ivanićem kvartet od koga Delije očekuju lepršavu igru i golove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salecux

pre 2 godine

..pa ja njega,Katai,nisam video da je bio tu na terenu da je barem malo doprineo igri Crvene Zvezde,da je napravio barem jednu šansu za gol ili je mozda igrač za lepo vreme kad je suvo kad sija sunce a ne kiša i on je onda ne moćan i njegova fizička sprema je očajna a lenost je činjenica koju svi mi vidimo a to pokazuje i brada koja je sve duza jer je on lenj da je obrije,dati svaku 5-6 utakmicu zadovoljavajuću ocenu njegove igre je malo i suvišno je davati pre utakmice bilo kakve izjave a čorba još nije ni skuhana a kamoli servirana..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija