• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

15:08

POGODIO PRAVO U METU! Mrkela uperio prstom i našao KRIVCA za poraz od Midtjilanda

Starsportphoto

Crvena zvezda

POGODIO PRAVO U METU! Mrkela uperio prstom i našao KRIVCA za poraz od Midtjilanda

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde nije zadovoljan porazom od Midtjilanda u četvrtom kolu Lige Evrope

Mrkela je prstom uperio u Miloša Degeneka koji je dobio crveni karton posle nepromišljenog faula u 12. minutu.

Utakmicu je odredio crveni karton. Ušli smo u meč dobro. Tih desetak minuta odigrali smo kako je bilo zamišljeno. Isključenje Degeneka je promenilo sve. Igrali smo kako smo morali, a ne kako je meč bio pripremljen - rekao je Mrkela za "Sportski žurnal".

Foto: Starsportphoto

Trenutak kada Degenek pravi faul za crveni karton

Potom je pohvalio izabranike Dejana Stankovića za želju i volju koju su prikazali, iako su ceo meč bili brojčano nadjačani.

Momci su odradili posao koliko su mogli dobro. Trudili su se, borili. Nismo zadovoljni rezultatom. Da je ostalo sve onako kako je bilo na početku ostvarili bismo povoljan rezultat - podvukao je sportski direktor šampiona Srbije.

Ipak, bez obzira na poraz, crveno-beli i dalje imaju sve u svojim rukama. Dva kola pre kraja grupne faze, Braga se nalazi na liderskoj poziciji grupe F sa devet bodova. Crvena zvezda je osvojila sedam, Midtjiland pet, dok je Ludogorec na začelju sa jednim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cica Mrsoje

pre 2 godine

Uvek je kriv neko drugi a ne istina da su gosti bili bolji tim i zasluzeno pobedili.Dobro da nisu u Zvezdi rekli da je sudija placen i zbog toga podelio toliko zutih i crvenih kartona.A kartoni su odraz igre koju je Zvezda sinoc imala.

dekduba

pre 2 godine

Brate moj prebaci se ti na neki drugi sport ocigledno fudbal nije za tebe, sudija ako nije namerno onako sudio onda je veliki nemac pojma

Popaj

pre 2 godine

Zvezda je napravila 11 faulova za citavu utakmicu zato je i izgubila trebala je bar duplo vise,, a od 11 fulova Zvezde sudija dodijeli cak pet kartona od toga jedan crveni na samom startu utakmice i time jasno pokazao skojom namjerom je dosao u beograd a protivniku koji je napravio duplo vise prekrsaja samo jedan karton govori o sudiji koji je zalutao u fudbal

alekmaric93

pre 2 godine

A madjarski sudija nista nije doprineo? Ovi napravili 19 faulova dobili 2 zuta kartona a mi sa 11 faulova dobili 5zutih i 2crvena. Ne pamtim kada je pubika na Marakani bila onako nezadovoljna sudjenjem. Inace ovaj sudija je izmislio cuveni Sterlingov penal u utakmici sa Sahtjorom. Ili je najveca sudijska neznalica ili je dosao po zadatku

jovamikic

pre 2 godine

Nije problem izgubiti pa Levandovski je posle 6 0 dobio aplauz na Marakani sa zapadne tribine, problem je konstantno i smecarsko navlacenje kroz celu utakmicu. Katai zuti u 5minutu onda Pavkov dobija lakat u glavu ovaj ne svira ni faul. Pa nisu ljudi sisali vesla...

jovan

pre 2 godine

od 100 igraca koje si doveo,mozda je ben ok,,ostalih 99 si promasio,,,ko je kriv?

NEBOJŠA

pre 2 godine

ЈЕДИНО ШТО ЈЕ СУДИЈА ИСПРАВНО ДОСУДИО ЈЕ ЦРВЕНИ ДЕГЕНЕКУ.СВЕ ОСТАЛО НЈЕ БИЛО НАВИЈАЧКИ ЗА ДАНЦЕ.ТО И НЕСРЕТНА ОКОЛНОСТ АУТОГОЛА ЈЕ ПРЕСУДИЛА.МОМЦИ СУ МУШКИ ИГРАЛИ И ДА НИЈЕ БИО ОВАКО ТЕЖАК ТЕРЕН ОДБРАНИЛИ БИ СЕ

deda

pre 2 godine

Inace smo igrali fantasticno, kao protv Surdulicana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija