• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2021

12:44

TERZIĆ PREKO ADVOKATA OBAVESTIO SUD DA JE BOLESTAN! Ponovo odloženo suđenje!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

TERZIĆ PREKO ADVOKATA OBAVESTIO SUD DA JE BOLESTAN! Ponovo odloženo suđenje!

Podeli vest

Suđenje generalnom direktoru fudbalskog kluba Crvena zvezda za malverzacije u OFK Beogradu ponovo je odloženo

Suđenje jednom od čelnika Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, nije održano ni u aprilu ove godine jer je umesto u Palatu pravde otišao u zgradu suda u Katanićevoj ulici u Beogradu.

Odloženo je danas prirpemno ročište pred ponovni početak suđenja generalnom direktoru FK Crvena Zvezda Zvezdanu Terziću  za 15. decembar, zbog izostanka Terzića.

Foto: Starsportphoto

 

Njegovi branioci su, kako Tanjug saznaje, obavestili sud da je Terzić bolestan, te da će o tome dostaviti sudu lekarsku dokumetaciju.

On je optužen da je ranije, kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio službeni položaj u vezi sa transferima fudbalera tog kluba. Ianče ovo suđenje treba da krene ispočetka zbog promene predsednika sudskog veća i to pripremnim ročištem koje je zatvoreno za javnost, a nakon njega biće zakazan početak suđenja koje će biti javno.

Foto: Starsportphoto

 


Ovo suđenje počelo je još 2010. godine i bilo je u završnoj fazi, mada se nekoliko godina nije održavalo jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera. Terzić se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom službenog položaja, od prodaje tri fudbalera OFK "Beograd" inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvajao novac.

Foto: Starsportphoto

 



U pitanju su transferi fudbalera Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića, navodno "teški" više miliona evra.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 2 godine

Beli medved. Da je to uradio neki smrtnik davno bi i zabpravio do sada da je bio na robiji. Uostalom ko se više seća ovih fudbalera. Njihove karijere su davno završene. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija