• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

18:02

ZVEZDA JE RELIGIJA, PRITISAK JE PET PUTA VEĆI NEGO U BUNDESLIGI! Dragović OTVORIO OČI Austrijancima!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA JE RELIGIJA, PRITISAK JE PET PUTA VEĆI NEGO U BUNDESLIGI! Dragović OTVORIO OČI Austrijancima!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović otvorio je dušu u razgovoru sa austrijskim medijima

Skoro pola godine prošlo je od kako je Aleksandar Dragović stigao u Crvenu zvezdu i iznenadio svetski sport. Čak ni navijači Zvezde nisu verovali da će as Bajer Leverkuzena stići na Marakanu, ali jeste. 

Dragović je međutim ljubav prema crveno-beloj boji pokazao na delu i dolaskom u redove srpskog šampiona ostvario dečački san. On je u razgovoru za "Die Prese" govorio o emociji koju ima prema Crvenoj zvezdi. 

- Prelepo je, baš onako kako sam zamišljao da će biti. Mogu da osetim zahvalnost trenera i navijača. Sada se sve vraća. Definitivno, Srbija nije kao Nemačka, ali radije bih ovde igrao iz nedelje u nedelju, nego jednom u mesec dana u Leverkuzenu - rekao je Aleksandar Dragović. 

Foto: Starsportphoto

Austrijanci su očekivali da će Aleksandar Dragović na Marakani biti potpuno rasteren u poređenju sa dešavanjima u Leverkuzenu, ali štoper Zvezde ističe da je mnogo veći pritisak u crveno-belom dresu. 

- Verovali ili ne, ali osećam pet puta veći pritisak nego u Leverkuzenu, jer Crvena zvezda je religija, za mnoge navijače ona je jednostavno sve. Strast i ljubav navijača u Beogradu ide dosta daleko - poručio je Zvezdin štoper. 

Dragović ističe da u Beogradu doživljava različita iskustva, od toga da ga časte u restoranu jer igra za Zvezdu, pa sve do toga da taksista nije hteo da ga vozi jer igra za crveno-bele. 

Za kraj, dotakao se Dragović dešavanja u reprezentaciji Austrije pred utakmice sa Izrealom i Moldavijom. 

- Izgubili smo dosta navijača na poslednjih nekoliko utakmica, moramo da ih povratimo sa dve dobre partije protiv Izraela i Moldavije i dobijemo samopouzdanje - podvukao je Dragović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija