• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

16:12

UZALUD GLEDAMO DRUGE, SVE ZAVISI OD NAS! Stanković OŠTAR pred Mladost!

Starsportphoto

Crvena zvezda

UZALUD GLEDAMO DRUGE, SVE ZAVISI OD NAS! Stanković OŠTAR pred Mladost!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 13:30 gostuju lučanskoj Mladosti

Nema odmora za Dejana Stankovića i njegove izabranike, a borba na tri fronta nastavlja se u Superligi Srbije. Nakon što su crveno-beli tokom reprezentativne pauze uz dosta muke savladali Inđiju, naredni rival srpskog šampiona biće lučanska Mladost. 

- Završili smo duel u Kupu Srbije. Znao sam da utakmica neće biti briljantna i nisam mogao realno da očekujem tečnu i efikasnu igru. Znam koliko smo radili tokom reprezentativne pauze, morali smo da se spremimo za devet utakmica i ritam nedelja-sreda. Dosuli smo benzina, radili dosta jako što se dalo videti po prikazanom u igri, ali to je sve u cilju pripreme za ritam koji nas očekuje - rekao je Dejan Stanković. 

Zvezdini "reprezentatvci" vratili su se u klub nakon dvonedeljne pauze, ali i uz to Dejan Stanković ima ozbiljnih problema u sastavljanju tima zbog velikog broja povreda. 

- Sanogo i Veljko Nikolić su van stroja, kao i Dioni i Falko. Ostali će svi biti na raspolaganju. Imamo trening za sat vremena i tu ćemo lepo sklopiti. Kanga je stigao, preminuo mu je otac tako da je dobio od kluba i od nas podršku i vreme potrebno da bude uz familiju. Biće međutim na raspolaganju za sutra. Borjana nisam još video, juče popodne je stigao. Videćemo se danas, ali navikao je on na ovakav ritam - objasnio je strateg Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Biranim rečima Stanković je govorio o sutrašnjem rivalu i istakao težinu zadatka koji je pred Zvezdom. 

- Nema izgovora, težak teren za igru i teško gostovanje. Dosta smo se namučili i na Marakani, radi se o ekipi koja ima isti stil igre već godinama, sa dosta presinga i igre po celom ternu, to je njihova taktika. Radili smo juče, radićemo i danas, kroz analize ćemo se spremiti što bolje. Gledaćemo da ih što više namučimo, da što ranije povedemo jer u takvim utakmicama jedan rani gol olakšava posao. Iznenadilo me je da su imali dosta loš start, možda najlošiji u klupskoj istoriji, ali su se izdigli, zaređali su lep niz dobrih rezultata i gostovanje će biti dosta teško - izjavio je srpski stručnjak. 

U sutrašnjem derbiju Superlige sastaju se Partizan i Vojvodina, naravno, na Marakani se nadaju da će Novosađani uspeti da "otkinu" bodove crno-belima kako bi zakuvali šampionsku trku. 

- Znam kako smo tešku utakmicu odigrali u Novom Sadu i mogu da pričam o Vojvodini i Đorđeviću. Radi se o odličnom protivniku, sistematski dobro nameštenom na terenu, spremnom da odgovori i na polukontre i na kontre. Imaju dobre kontre, ali džabe je da pičamo šta bi bilo kad bi bilo, jer sve zavisi od nas. Na nama je da donesemo tri boda za Beograd, pa ako se dese desiće se, ako ne, opet idemo dalje - dodao je trener crveno-belih. 

Za kraj, Stanković je pohvalio Ohija Omoižuanfa koji će od januara pojačati crveno-bele. 

- Neko ko je dao 25 golova i ko je u idealnijh 11 u Skandinaviji sigurno će biti od velikog značaja. Ukoliko priča već sad biranim rečima o Zvezdi znači da zna gde dolazi. Na nama je da što pre uđe u takmičarski ritam, ali trenutno ne mogu da razmišljam o Ohiju, kada ga budem imao u stroju, onda ću više reći - podvukao je Dejan Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija