• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

17:19

EVO KADA SE VRAĆA VAJT! Radonjić saopštio LOŠE vesti pred UNIKS!

KK Crvena zvezda

Crvena zvezda

EVO KADA SE VRAĆA VAJT! Radonjić saopštio LOŠE vesti pred UNIKS!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju Uniks u okviru redovnog kola Evrolige

Ruski tim je u strahovitom usponu forme, četa Velimira Perasovića vezala je tri pobede na međunarodnoj sceni i u Beograd stižu nakon ubedljivog trijumfa nad berlinskom Albom. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč rekao je da ekipu čeka težak izazov protiv Uniksa. 

- Uniks je u poslednjim nedeljama u sjajnoj formi. Igraju stvarno odlično i ostvarili su neke velike pobede. Dobri su u oba pravca i spremni da igraju na visokom nivou. Ofanzivno su potentni, atletski dobri, mogu mnogo toga da naprave. Savladali su neke ekipe koje su ponajbolje u ovom trenutku, dobili su taj Armani sa velikom razlikom, pre toga i Real. Imaju nekoliko trijumfa posle nešto slabijeg početka sezone - istakao je Radonjić. 

Foto: Starsportphoto

Zdravstveni bilten crveno-belih prošle nedelje je bio katastrofalan, a Dejan Radonjić nije mogao da računa na gotovo pola tima. Ipak, protiv Uniksa će nastupiti svi sem Erona Vajta. 

- Izašli smo iz tog nekog teškog mikrociklusa i koji je proizveo problematiku, trudili smo se da na najbezbolniji način prođemo kroz taj ritam. Kroz nekih par treninga smo pokušali da uradimo što više moguće, da se oporave povređeni igrači, da izađemo odatle na zadovoljavajući način. Sve vreme je prisutan taj osećaj da stalno nešto može da se desi, u ovom trenutku su svi osim Vajta u treningu. Neki sa manjim problemima, ali se nadam da će se manje pričati o tome u narednom periodu - otkriva trener Zvezde. 

Na kraju, Radonjić je istakao da još uvek nije poznato kada će se američki centar vratiti u tim. 

- Sledeće nedelje ćemo znati koliko je Vajt blizu povratka - zaključio je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija