• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

15:32 >> 15:33

STANKOVIĆ POSLE MEČA "POBEGAO" U SVLAČIONICU! Strateg ZVEZDE se nije obratio MEDIJIMA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

STANKOVIĆ POSLE MEČA "POBEGAO" U SVLAČIONICU! Strateg ZVEZDE se nije obratio MEDIJIMA!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Napredak u 19. kolu Superlige Srbije

Etiketiran je meč u Kruševcu kao derbi kola, ali je Crvena zvezda ranim golovima uspela da izbegne dramu i paniku u finišu meča te pobedom najavi meč sezone protiv Brage u četvrtak. Četa Dejana Stankovića bez problema je savladala Napredak i tako se izjednačila na tabeli sa Partizanom koji ima utakmicu manje (danas igraju protiv Napretka). 

Iako je običaj da se posle meča pred kamerama "TV Arena sport" pojave trener, danas je Dejan Stanković izbegao to i poslao Nenada Milijaša novinarima. Glavni pitanje bilo je upravo vezano za sledećeg rivala - Bragu! 

- Spremni smo za Bragu, bez obzira na ovaj meč. Ušli smo dobro u meč, dali golove na vreme, ovo nam je bila najvažnija utakmica sada. Ima vremena do Brage, još ćemo raditi - rekao je pomoćnik Dejana Stankovića, Nenad Milijaš. 

Crveno-beli su savladali Napredak sa 2:0, a golove u pobedi beogradskog tima postigli su Milan Rodić i Aleksandar Katai, oba u prvom poluvremenu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija