• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

20:06

ZVEZDA NA MUKAMA! ITALIJANI SE POLOMIŠE OKO STANKOVIĆA! Posle Sampdorije žele ga i ONI!

starsport/montaža

Crvena zvezda

ZVEZDA NA MUKAMA! ITALIJANI SE POLOMIŠE OKO STANKOVIĆA! Posle Sampdorije žele ga i ONI!

Podeli vest

Nakon Sampdorije i italijanski Udineze želi na svojoj klupi trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića

Za vikend je odjeknula vest da je Sampdorija zainteresovana za Dejana Stankovića i da ga želi do petka na svojoj klupi. Crvena zvezda nije želela da pregovara i rešila je da zadrži Stankovića na klupi, iako je po navodima italijanskih medija Stanković hteo da ode u klub iz Đenoe.

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero je još od juna želeo da dovede Stankovića, ali samo jedan dan posle novinskih tekstova u Italiji, Ferero je uhapšen i podneo je ostavku. Tada se za Informer. rs oglasio i Zvezdan Terzić.

Foto: Starsportphoto©

 

Sada italijanska agencija "ANSA" prenosi da je sada Udineze zainteresovan za Stankovića.Porodica Poco, koja vodi Udineze, uskoro bi mogla da uruči otkaz treneru Luki Gotiju.

Nije samo Stanković želja Udinezea.  U igri su i Valter Zenga, Roland Marano i Marko Đampaolo, prenosi "ANSA". Podsetimo, Stanković je u Udinezeu radio u sezoni 2015/16, kada je bio pomoćnik Andrei Stramačoniju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija