• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

17:24

ZVEZDA SPREMILA OSVETU RADNIKU! Stanković otkrio ko neće igrati protiv Surduličana

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA OSVETU RADNIKU! Stanković otkrio ko neće igrati protiv Surduličana

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 20. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izneo je očekivanja pred novi prvenstveni meč

Zvezdinom "Misteru" će ta utakmica biti jubilarna 100. na klupi voljenog kluba.

- Lepe i važne dve godine na klupi Crvene zvezde, kako za mene, tako i za klub. Stota utakmica, kao da je prva. Sa istim žarom, voljom, koncentracijom ulazim u svaku utakmicu, sa puno emocija. Lep put, stota utakmica na klupi, ali gledamo da to slavlje ostavimo za kasnije jubileje. Imamo zacrtan cilj ovog meseca, u 28 dana devet utakmica, na veoma dobrom smo putu da ostvarimo ono što smo dogovorili, a to je da pobedimo sve. Utakmica protiv Brage i prolaz u osminu finala, svrstao bih u pobedu i to veliku. Imamo još dve prvenstvene utakmice, videćemo šta i kako će nam vreme dozvoliti, ali smo spremni da igramo - počeo je Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković na konferenciji za medije

Crvena zvezda je ove sezone u Superligi doživela samo jedan poraz, a naneo joj ga je upravo naredni rival kada su odmerili snage u Surdulici.

- Pristup utakmici mora biti drugačiji u odnosu na prvu utakmicu protiv Radnika. Za nas je meč u Surdulici bio jedno ozbiljno "buđenje", hladan tuš. Nekada je dobro izgubiti da bi se "otreznili", došli sebi, videli da nismo nepobedivi, zbili redove, popričali, takođe da "otpadnu zarezi", ako postoje, napravimo grupu kao što jesmo, očvrsnemo i izađemo iz toga još jači, što smo i pokazali na poslednjih sedam utakmica. Pristup mora biti drugačiji, nama je cilj šest bodova bez obzira protiv koga igramo. 

Govorio je Stanković koliko su pobede značajne, kao i da igrači spremni dočekuju duel protiv ekipe Radnika.

- Pobede su penicilin za sve. Brže prolazi umor, lakše se prebrode napori, a tako će biti i sutra. Momci su dobro, vratili smo se iz Portugala, odmorili, uspeli juče da istreniramo i pokušaćemo danas. Smatram da su igrači spremni. Treba ispoštovati zalet koji imamo, ne mislimo o umoru jednostavno smo svesni šta je naš cilj.

Foto: Reuters

Dejan Stanković energično daje savete svojim pulenima

Osvrnuo se šef struke šampiona Srbije na zdravstveni bilten svog tima.

- U ovom periodu smo se, koji je bio najbitniji, novembar i decembar susreli sa mnogo poteškoća, mnogo izostanaka i previše utakmica. Nećemo moći da računamo na Sanoga, to je sigurno. Filipo Falko se vratio treningu, kao i Veljko Nikolić, ali videćemo još za ostatak tima. Umor je prisutan, ali će svi "stisnuti zube" i ove dve utakmice moramo da dobijemo.

Najavio je Stanković da će Surduličanima suprotstaviti najjače snage.

- Ovo je delikatan momenat u sezoni, zbog pregršt utakmica i ogrmonog napora koji trpimo nemamo sada vremena za "eksperimente". Verujem u sve momke, kao što se to pokazalo na utakmica protiv Ludogoreca i Brage, kao i na mečevima u prvenstvu gde smo takođe rotirali. Treba ispoštovati "zalet", igraće momci koji su izneli veći deo tereta tokom novembra i decembra - zaključio je Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija