• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

08:16

BURA NA "MARAKANI", ČESTO SE TRESE SVLAČIONICA! Svi SUKOBI Dejana Stankovića sa fudbalerima Zvezde!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BURA NA "MARAKANI", ČESTO SE TRESE SVLAČIONICA! Svi SUKOBI Dejana Stankovića sa fudbalerima Zvezde!

Podeli vest

Posle sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan zatražio je raskid ugovora

Haos je usledio posle remija sa Radnikom iz Surdulice. Dejan Stanković i Milan Borjan sukobili su se u svlačionici, pale su teške reči, a Borjan je nakon toga tražio od uporave kluba raskid ugovora. 

Međutim, ne pita se samo on, nego i klub, ugovorom je vezan do juna 2023. godine, a iz Zvezde su poručili jasno i glasno da nemaju nameru da puste kapitena.

Sukob sa Milanom Borjanom, nije jedini koji je Dejan Stanković imao sa igračima od povratka na Marakanu. Znala je svlačionica da se trese i pred nesuglasica sa golmanom.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Gelor Kanga

 

Svi se sećaju sukoba sa Kelorom Kangom, koji je sklon ispadima, a njegov eksplozivni temperament Stanković nije hteo da trpi. 

Gabonac je odbio da pruži ruku Stankoviću kada je zamenjen prošle sezone na gostovanju Slovanu iz Libereca. I tada je došlo do sukoba u svlačionici, ali je brzo sve izglađeno,kao i nakon što je napravio skandal na aerodromu, kada je ušao u sukob sa policajcem zbog kofera.

Pored Gelora Kange i Milan Pavkov se zamerio treneru kada je rekao da ne može da igra jer ga boli noga. Verbalo su se sukobili posle jednog meča i napadača je bio na izlazim vratima. Ali, opet je vrlo brzo palo pomirenje, a Stanković i Pavkov su snimljeni u zagrljaju, uz šače na račun navodnog sukoba. 

Foto: printscreen

Dejan Stanković i Milan Pavkov

Bilo je priča i da ne funkciniše ne sjajno na relaciji Dejan Stanković - Miloš Degenek, koji je bio presrtan na početku sezone. Međutim, trener crveno-belih je poruči da nema problem sa štoperom, te da nema nikakve zamerke.

 

- Normalno je da je svaki igrač nezadovoljan na klupi. I meni se isto dešavalo, pa bih 'pobio sve'. To je sportsko nezadovoljstvo. Doneo sam sportsku odluku, Degenek pošteno radi i ja stojim iznad svojih odluka! - rekao je tada trener Zvezde.

Foto: Starsportphoto©

Miloš Degenek i Dejan Stanković

 

Jeste sukob sa Borjanom otišao najdalje, ali ne bi bilo ništa čudno i da sada padne pomirenje i golman ostane na "Marakane". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija