• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

12:36

RAZOČARAO JE DELIJE! Bivši kapiten Zvezde brani zemljaka! Poslao poruku Stankoviću!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RAZOČARAO JE DELIJE! Bivši kapiten Zvezde brani zemljaka! Poslao poruku Stankoviću!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Holanđanin Mičel Donald poslao je poruku Dejanu Stankoviću, treneru šampiona Srbije

Mičel Donald rekao je za "Kurir" da sa Rišairom Živkovićem treba biti strpljiv. Živković je na "Marakanu" stigao u finišu letošnjeg prelaznog roka, ali je razočarao navijače. 

Foto: Informer

Mičel Donald

Ipak, Donald veruje u  ofanzivca, a kaže i da ga poznaje.

Foto: Starsportphoto

Rišairo Živković

- Da, poznajem ga. Razgovarali smo kada je dolazio u Zvezdu. Od njega klub može da očekuje dobre stvari. Samo treba biti strpljiv. Rišairu je potrebno vreme, da se opusti, da se privikne na novu sredinu. Uz podršku trenera i saigrača biće mnogo bolji od onoga što je sada prikazao - poručio je Donald.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija