• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

28.12.2021

08:01

MALO JE 5.000.000 EVRA ZA ZVEZDINO DETE! Italijani neće da čekaju, crveno-beli moraju da prelome!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MALO JE 5.000.000 EVRA ZA ZVEZDINO DETE! Italijani neće da čekaju, crveno-beli moraju da prelome!

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde moraće uskoro da odluče hoće li fudbalera Marka Lazetića (17) da prodaju u italijanski Torino

Klub čiji je predsednik Urbano Kairo poslao je ponudu za mladog napadača u kojoj nudi crveno-belima tri miliona evra fiksno i još dva miliona evra kroz bonuse plus deset odsto od narednog transfera.

Međutim, na "Marakani" i dalje ne prihvataju ponudu, iako su im preko potrebne pare, u nadi da će dobiti nešto bolje. Veruju da će do sredine januara da se oglase Milan ili Zenit sa izdašnijim ponudama za mladog igrača.

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić odlazi iz Zvezde?

Ono što je sigurno jeste da će Zvezda morati da odluči u narednih nekoliko dana, jer su iz Torina istakli da žele odgovor u narednih 15 dana.

Svesni su u Zvezdi da moraju da prodaju nekoga kako bi zaradili novac za pojačanja, a ozbiljnu sumu očekuju jedino za Lazetića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 2 godine

каД СМО ГОД ПРЕМИШЉАЛИ И ЧЕКАЛИ БОЉУ ПОНУДУ ПОПУШИЛИ СМО !!!ПРИМЕР ГАВРИЋ,КОЈИ ЈЕ НА КРАЈУ ПРОДАТ ЗА ''ТЕПСИЈУ РИБЕ''.НИКОЛИЋ СА 6 МИЛИОНА СПАО НА ''0'',НЈЕГОШ ПЕТРОВИЧ.....А ПРОДАВАЛИ СМО МИ И БОЉЕ ЦЊБТАРФОРОВЕ ,А ЗА ИСТЕ ИЛИ МАЊЕ ПАРЕ.ГЛЕДАТИ ДА СЕ ПОБОЉША ПОСТОТАК ОД ИДУЋЕ ПРОДАЈЕ,ПОКУШАТИ СМАЊИТИ БОНУСЕ И ПОВЕЋАТИ ФИКСНИ ДЕО

miki delija

pre 2 godine

a ko je ovaj mali uopste zato sto je tatin ili stikov sin lazetic ja ga neznam a nije nista ni pokazao ma daj ga odmah srecno mu bilo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija