• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2021

13:16

GOTOVO JE, PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Nezadovoljan je, napušta "Marakanu"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

GOTOVO JE, PRVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Nezadovoljan je, napušta "Marakanu"!

Podeli vest

Biće promena u igračkom kadru Crvene zvezde tokom predstojeg zimskog prelaznog roka

Već je na "Marakanu" stigao Ohi Omoidžuanfo, dok na Rpozivci Dejana Stankovića posle zimske pauze neće biti napadača Alekse Vukanovića.

Njemu zvanično 31. decembra ističe ugovor sa crveno-belima i tada će postati slobodan igrač. Kako prenosi Telegraf, ugovor mu definitivno neće biti produžen.

Vukanović u poslednje vreme nije bio u planovima Dejana Stankovića, javno je izrazio nezadovoljstvo zbog minutaže i istakao da mu nije jasno zašto ne igra, da je zaslužio da dobije priliku, ali da poštuje odluku trenera Dejana Stankovića.

- Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spremam da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme - rekao je Vukanović za "Sportski žurnal posle meča u Lazarevcu, što je bio njegov prvi meč posle 5 meseci pauze, tokom kojih je bio i povređen.

Foto: Starsportphoto

Aleksa Vukanović odlazi iz Zvezde

- Stvarno to ne znam i neću da ulazim u razloge. Moje je da ćutim i da radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, ne znam... Zaslužio sam više da igram, poštujem odluku trenera. Nikad nisam imao toliki razmak između dve utakmice, čak nisam ovoliko pauzirao ni zbog povrede - rekao je Vukanović tada.


Vukanović je za Zvezdu odigrao 83 utakmice tokom dve i po godine na Marakani, postigao je 14 golova i upisao 9 asistencija. Osim gola protiv Jang Bojsa, navijači Zvezde će pamtiti i gol u pobedi od 2:1 nad najvećim rivalom Partizanom na 160. večitom derbiju.

Foto: Starsportphoto

 

Nije poznata ni sudbina kapitena Milana Borjana, koji je nakon svađe sa trenerom Dejanom Stanković poručio da želi da ide iz Zvezde. Međutim, klub mu je jasno stavila do znanja da ga neće pustiti i da on ima čvrst ugovor sa klubom još godinu i po dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija