• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2021

17:40 >> 17:57

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI!? Reprezentativac ITALIJE stiže u Zvezdu!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI!? Reprezentativac ITALIJE stiže u Zvezdu!?

Podeli vest

Desni bek Valensija Kristijano Pičini nalazi se na radaru Crvene zvezde

Maksimalno ozbiljno shvatili su na Marakani zimski prelazni rok, a Dejan Stanković će tokom proleća dobiti nekoliko ozbiljnih pojačanja za naredni period. 

Prioritet je pozicija desnog beka i jasno je da Zvezda neće "štedeti". Milan Gajić i Marko Gobeljić nisu uspeli da ubede Stankovića da su vredni strpljenja. Svesni su na Marakani da će stranac morati da popuni mesto na boku, a u opticaju su dve mogućnosti. 

Zvezda je ozbiljno zagrizla za beka Vitorije Gimareaš Falaje Sakoa, ali je defanzivac Valensije Kristijano Pičini daleko realnija opcija. Italijan je od juna slobodan igrač, a crveno-beli će pokušati da ga dovedu na pozajmicu do kraja sezone, posle čega bi mogao da postane i punopravni član Zvezde. 

Pičini je u jednom trenutku bio prilično interesantan na fudbalskom tržištu, što potvrđuje i činjenica da ga je Valensija u julu 2018. godine dovela iz Sportinga za obeštećenje od 8.000.000 evra. Na Mestalji je u prvoj sezoni zabeležio čak 37 nastupa, uglavnom kao starter, ali je u avgustu 2019. godine doživeo tešku povredu kolena. Nakon toga, nije uspeo da se vrati u prepoznatljivu formu. 

Pičini je stasao u Fjorentini, iz koje je išao na pozajmice u Karareze, Speciju, Livorno i Betis, a klub sa Benito Viljamarina ga je potom angažovao za 1.500.000 evra. Branio je boje Sporting, a u karijeri je i tri puta nastupao za reprezentaciju Italije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 2 godine

NOVINARI NAVALILI DA PRODAJU ZVEZDINOG BISERA HA,HA,HA,HA.ZVEZDA SAMA ZNA DA CENI SVOJE IGRACE A NE GROBARSKI NOVINARI. SRAM VAS BILO.MENAMDZERI POVEZANI GROBARSKOM NOVINARIMA KAO DOSADNE GLISTE...NIJEDAN SE IGRAC IZ PARTIZANA NE VRTI PO NOVINAMA KOLIKO ZVEZDINA DECA...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija