• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

31.12.2021

17:00

NIKO IZ FSS NAM NIJE ČESTITAO NA USPESIMA! Ni poruku, a kamoli flašu pića da je neko poslao!  (VIDEO)

Crvena zvezda

NIKO IZ FSS NAM NIJE ČESTITAO NA USPESIMA! Ni poruku, a kamoli flašu pića da je neko poslao! (VIDEO)

Podeli vest

Niko iz Crvene zvezde nije bio na dodeli Zlatne lopte u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije

 

Objasnio je Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde zašto, kao i u kakvim je odnosima klub sa "Marakane" sa FSS.

- Bio sam u inostranstvu. Svi su na odmoru, to je razlog zašto nisu otišli. Život je dvosmerna ulica, uzimanje i davanje. Poštuješ onoliko koliko te poštuju. Nisam video sa njihove strane želju za dobrim odnosima. Zvezda je najveći klub na ovim prostorima, motor i pokretačka snaga. UEFA je redistribuirala deset miliona evra klubovima u Srbiji samo na osnovu uspeha Crvene zvezde. Ušli smo u Ligu šampiona, odigrali 76 utakmica u Evropi, a niko iz Saveza nam nije poslao ni poruku. Ne mora meni. Pitao sam ljude iz Upravnog odbora da li je iko dobio makar SMS, niko. Ma ni poruku, a kamoli flašu pića da je neko poslao. Ovo što je Zvezda uradila jesu najveći uspesi srpskog fudbala u poslednjih 30 godina. Pre nas niko nije uveo Zvezdu u Ligu šampiona, a na Svetsko prvenstvo se išlo i ranije. Ne umanjujem uspeh reprezentacije, samo kažem da se nije desilo ništa epohalno. A mi smo im čestitali, ja sam prvi čestitao. Oni nama ništa nisu čestitali. To vam je odgovor ko je uzročnik dobrih ili loših odnosa. Dakle, vi napravite nešto što je uobičajeno, mi vama čestitamo. Mi napravimo nešto što nije uobičajeno, vi nama ne čestitate - rekao je Terzić u interjuu za Inforer.

Foto: Peđa Milosavljević

 

Hoćete li se zalagati za nekog određenog kandidata na izborima za predsednika Saveza?

- Posle osam godina Toleta Karadžića i pet godina Slaviše Kokeze, sada dozvoliti nekom da vodi Savez, a da nema komunikaciju sa Zvezdom, to bi bilo previše. Evo, dve decenije Zvezda nema komunikaciju sa Savezom. Ne može toliko dugo niko da drži Zvezdu van odlučivanja o kapitalnim stvarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija