• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

21:51

PUTOVAO SAM IZ AUSTRIJE DA BIH GLEDAO ZVEZDU! Dragovićeva LJUBAV prema CRVENO-BELIM bojama nema GRANICE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PUTOVAO SAM IZ AUSTRIJE DA BIH GLEDAO ZVEZDU! Dragovićeva LJUBAV prema CRVENO-BELIM bojama nema GRANICE!

Podeli vest

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović govorio je o životu, karijeru i sitnicama koje su ga vodile u životu

Stigao je Aleksandar Dragović kao kapitalno pojačanje tokom leta u Crvenu zvezdu, a njegov dolazak na Makaranu ispostavio se kao "pun pogodak"! Austrijski reprezentativac pokazao se kao stub odbrane i celog tima, a u razgovoru za "Sportski žurnal" dotakao se života, karijere i još dosta sitnica iz života. 

- Moguće je da bi bilo ponuda velikih italijanskih klubova, ali nisam tip ljudi koji razmišljaju o tome šta bi bilo kad bi bilo. Nisam hteo da idem u rizik, u neki rulet. Uvek sam želeo da doživim san da igram jednog dana za Zvezdu, sada se desilo i veoma sam srećan. Imao sam i loše iskustvo sa Prvenstva Evrope 2016. godine, promašio sam penal i dobio crveni karton. Nikad se ne zna šta može da se dogodi. Želeo sam da imam mirnu glavu, gazim, kao i što jesam – rekao je Dragović. 

Na Marakani je Dragović debitovao kao totalni anonimus i malo ko je očekivao da će jednog dana Zvezdu voditi do proleća u Evropi. 

- Prva utakmica za seniorsku reprezentaciju Austrije, imao sam 18 godina. I to baš protiv Srbije u Beogradu, nikada neću da zaboravim. Baš me je uhvatila nervoza, ali odigrao sam OK. Bili smo bolji, a izgubili. Selektor Konstantini mi je dao šansu i uvek sam mu zahvalan - dodao je Austrijanac. 

Otkrio je potom Dragović, kao što je već bilo poznato, da ga je deda spojio sa crveno-belim bojama, te da mu je redovno kupovao dresove, šalove i sve navijačke "suvenire". 

- Od kad sam dete navijam za Zvezdu zbog dede. Kupovao mi je šalove, posteljinu za spavanje, dresove, išli smo zajedno iz Austrije na utakmice. Nešto od suvenira je i sada tu. Gledao je deda neke mečeve uživo, ali veći deo vremena je u Austriji. Opasna je situacija sa koronavurisom i želim da moji najbliži budu bezbedni. Zdravlje je najbitnije u životu, nebitni su i fudbal i novac u odnosu na to - dodao je Zvezdin štoper. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija