• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

14.01.2022

16:01

Borjan pokrenuo sopstveni kamp za golmane! Direktorka Snežana prezadovoljna: Ovo ni u ozbiljnim klubovima nisam videla!

Informer

Crvena zvezda

Borjan pokrenuo sopstveni kamp za golmane! Direktorka Snežana prezadovoljna: Ovo ni u ozbiljnim klubovima nisam videla!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan organizovao je kamp za dečake koji bi u perspektivi želeli da budu golmani. Zajedno sa svojom suprugom Snežanom, koja je direktor kampa, sve je organizovao i decu su odveli u Crnu Goru, u blizini grada Bara.

Kapiten crveno-belih bio je sa njima prva četiri dana, trenirali su zajedno, pričali i lično im je pokazivao vežbe za golmane. Nakon toga je morao da ih napusti i priključi se pripremama sa srpskim šampionom, a decu je ostavio u sigurnim rukama. 

Prema rečima direktorke kampa, Snežane Borjan, sve protiče u najboljem redu. 


- Kao direktor kampa "GKBorjanMilan82" moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti. Tri meseca sam izuzetan napor uložila u kompletnu organizaciju i danas posle šešt dana kampa sam presrećna i ponosna koliko je sve imalo smisla. Želim da zahvalim supervizoru našeg kampa, gospodinu Draganu Sretenijeviću - Galetu na neverovatnom konceptu i organizaciji struke i rada. Način na koji on to radi i kompletna priprema je nešto što ni u ozbiljnim klubovima nisam videla, a posebno ne na kampovima - prenela je utiske Borjanova supruga. 

Foto: Starsportphoto

 

Posebno joj je žao što je broj mesta bio ograničen, tako da je za leto planiran još jedan kamp na Zlatiboru.

- Hvala savršenom hotelu koji pored udobnosti, smeštaja i pogleda, svakodnevnog pranja opreme, nestvarnog spa centra i bazena, ispunjava sve naše zahteve. I naravno hvala najviše našem brendu - mom suprugu Milanu Borjanu, jer bez njegovog lika i dela naš kamp ne bi ni postojao! Jako mi je žao što za ovaj kamp nismo mogli da primimo svu decu i stotinu dece je ostalo bez mogućnosti da učestvuje. Zbog njih već krajem juna na Zlatiboru pravimo kamp koji će trajati nekoliko nedelja i koji će imati širi dijapazon godišta - zaključila je Snežana Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija