• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

19:24

SANJAM DA STANEM NA GOL ZVEZDE! Novi BISER crveno-belih DOMINIRA na pripremama u Turskoj!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SANJAM DA STANEM NA GOL ZVEZDE! Novi BISER crveno-belih DOMINIRA na pripremama u Turskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde već nekoliko dana naporno rade na pripremama u Turskoj, a najviše pažnje privukao je golobradi čuvar mreže Stefan Marinković

Dobio je Zvezdin omladinac iznenadnu šansu da sa prvim timom ode u Tursku, nametne se i dokaže treneru Dejanu Stankoviću, a evo kakve impresije ima posle nekoliko dana rada sa crveno-belima. 

- Veliko i značajno iskustvo za mene, moje prve pripreme sa prvim timom. Svi su me sjajno prihvatili - rekao je Stefan Marinković, a potom objasnio kako je stigao među crveno-bele.

- Počeo sam od baze, sada imam 16 godina, od malih nogu sam u crveno-belom dresu. Sećam se kada sam došao u klub, oduvek sam trenirao sa starijima, a tako je i danas. U porodici su svi navijali za Zvezdu, išao sam na utakmice i tako se rodila ljubav - rekao je mladi čuvar mreže i objasnio kako je stao među stative. 

- Od početka sam golman, drugačija je pozicija, ali je važna kao i sve druge. Hteo sam da se razlikujem, zato sam to izabrao. Nikada nisam imao dilemu, uvek sam znao da ću biti golman, tako sam došao na današnje mesto. Moram da pomenem trenera Jorgačevića koji mi je najviše pomogao, ali i porodica - pojašnjava debitant na pripremama i ističe da uzora nema. 

Poslednjih nedelja Marinković je u žiži interesovanja zbog sjajnih igara u Zvezdinom omladinskom timu, a salva pohvala mu itekako prija. 

- Prijaju pohvale, lepo je to čuti. Ipak, fokus je na treninzima i utakmicama. Samo rad je bitan. Učim od svih prvotimaca, svi su izvanredni momci. Stariji momci, jači šutevi i snažniji dueli. To je razlika u odnosu na mlađe kategorije, ali sam se navikao i više nemam tremu - dodaje Marinković. 

Zvezdin biser poznat je i po sjajnoj tehnici, a kako i sam kaže, u savremenom fudbalu je to postala normalna stvar. 

- Golman mora da zna da igra nogom, to se preferira u normalnom fudbalu. Meni na svu sreću to dobro ide. Trenirao sam prošle godine i sa prvim timom, ali utakmica protiv Empolija ostala je u najjačem sećanju u odnosu na prošlu godinu. Trener golmana u prvom timu radi na drugačiji način, uči me drugoj tehici to mi mnogo znači. Sanjam da stanem na gol Zvezde, to mi je osnovni i jedini cilj - podvukao je Marinković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija