• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2022

16:39

Lazetić je NAJBOLJI ZVEZDIN igrač i novi Vlahović! Bivši reprezentativac nahvalio napadača Italijanima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Lazetić je NAJBOLJI ZVEZDIN igrač i novi Vlahović! Bivši reprezentativac nahvalio napadača Italijanima!

Podeli vest

Na Marakani su čekali ponudu vrednu razmatranja za Marka Lazetića, a ona je stigla sa San Sira. Crveno-beli će za Lazetića dobiti četiri miliona evra. Dva će biti uplaćena odmah, a druga dva u septembru

Koliko sutra, a najkasnije prekosutra bi trebalo da bude zaključen transfer mladog Zvezdinog napadača Marka Lazetića u Milan.

Lazetić je u subotu napunio 18 godina i očigledno da je Milan čekao da se i taj uslov ispuni kako bi prešli na konkretne korake. Milan igra sa jednim klasičnim napadačem, starter je Zlatan Ibrahimović, a prva alternativa Olivije Žiru. Trener. Lazetić će popuniti mesto mladog Pjetra Pelegrija koji je letos došao iz Monaka na pozajmicu ali ga Milan nije otkupio i pre roka ga je vratio u Kneževinu.

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić i Miloš Radivojević

Šta Italijani mogu da očekuju od Marka Lazetića u Milanu, pitali su nekadašnjeg srpskog golmana Vladu Avramova koji je skoro celu karijeru proveo na Čizmi.

- On je danas najbolji igrač Crvene zvezde. Ima fiziku i tehniku. Da biste zamislili njegov potencijal, dovoljno vam je to što je sa 18 godina zvezda takvog kluba. Ima sve što fudbaler prve kategorije treba da ima. Tehnički je bravurozan, a ima neke stvari u igri koji se teško prepoznaju sa strane. Dolazi iz sportske porodice. Otac mu je bio odbojkaš, a stričevi fudbaleri. Oni ga prate kroz karijeru i daju mu prave savete. Sport mu je u DNK i zna kako treba da se ponaša. Nije slučajnost što na terenu ne izgleda kao da je 2004. godište već kao mnogo stariji i iskusniji-  nahvalio je Avramov Lazetića...

Foto: Starsportphoto

 

Na pitanje novinara Gazete delo Sport da li je rano za Lazetića u Italiji on uverava:

- Ne. Naprotiv! U Italiji će taktički da uči i da na pravi način razvija telo. Što ranije igrač dođe u Italiju, to bolje. Upoznaće ambijent i naučiti jezik. Verujte mi, taj koji je igrao na beogradskoj Marakani je istreniran da igra pod pritiskom. Neće se uplašiti ni pred punim San Sirom! Dušan Vlahović je razbijač ali Marko može da napravi istu takvu karijeru. Milan je napravio pravi potez što ga dovodi već sada dok se drugi nisu uključili u trku. Vidite šta se sada dešava sa Vlahovićem...- rekao je Avramov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija