• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

19:49

POHVALE SA SVIH STRANA! Zvezda ima novog BISERA!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

POHVALE SA SVIH STRANA! Zvezda ima novog BISERA!

Podeli vest

Mladi defanzivac Crvene zvezde Andrej Đurić nalazi se na pripremama sa prvim timom srpskog šampiona

Stigao je Andreju Đuriću poziv prvog tima pred put u Antaliju, a mladi štoper sjajno koristi šansu koju mu je ukazao Dejan Stanković. Pohvale stižu sa svih strana, a Radovan Pankov posebno je oduševljen igrama mlađeg kolege. 

- Andrej ima odličnu radnu etiku, često pita za savete. Dragović i Eraković mu takođe pomažu. Sviđa mi se njegov stil igre, agresivan je i brz, takođe je dobar u skoku - rekao je Pankov. 

Sa druge strane Radovan Pankov je u prvom delu sezone pokazao da može u svakom sistemu, a u prvom delu sezone sakupio je 21 nastup u dresu Zvezde. 

- Prvi i najnaporniji deo priprema je za nas igrače završen, sada nas očekuju utakmice i, ono što nas još više raduje, bliži se i povratak kući. Bitno je da smo prvi deo priprema odradili onako kako su mister i njegov stručni štab planirali i zahtevali od nas. Ono što je izuzetno važno, za sada nema većih povreda, iako naporno radimo. Odigrali smo i jednu pripremnu utakmicu između sebe, što je bila odlična provera, pošto smo se podelili u dve ravnopravne ekipe. Primetan je fizički napredak i da se trenutno bolje trenira i radi u odnosu na period od pre šest meseci. Sve je tečnije i brže, i na treningu i na poslednjoj utakmici. Posle duple krune smo se pomalo uljuljkali, ali nas je bodovni zaostatak trgnuo i osvestio - istakao je štoper Zvezde. 

Za kraj, Pankov je istakao da je glavni prioritet svih u klubu titula.
 
- Prioritet je naravno titula, međutim daćemo sve od sebe da osvojimo kup i prođemo što dalje u Evropi. Ova ekipa je pokazala da može da igra sa bilo kim, pogotovo na Marakani. Ne postoji mogući protivnik u osmini finala Lige Evrope protiv koga Zvezda nema realne šanse da pobedi. Fokus je takođe na derbiju, da pobedimo i smanjimo zaostatak za večitim rivalom - podvukao je Pankov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija