• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.01.2022

19:04

STANKOVIĆ POSLE REMIJA: VIDEO SAM DOBRE STVARI, A NEKE SU ZAMASKIRANE...

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ POSLE REMIJA: VIDEO SAM DOBRE STVARI, A NEKE SU ZAMASKIRANE...

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je na današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Maribora video dosta dobrih stravi, ali i one koje treba popraviti

- Danas sam video mnogo dobrih stvari, ali i dosta onih koje su zamaskirane umorom. Naravno, ima tu i stvari koje treba ispraviti i na koje ne utiče ni umor niti bilo šta drugo, i na tome ćemo raditi, kako se ne bi ponovilo na narednim mečevima- rekao je Stanković za klupski sajt.

Zvezda je protiv Maribora u Antaliji odigrala nerešeno, 1:1.

- Dosta mladih igrača se našlo na terenu. Neke od njih smo i odmorili, jer nismo želeli da rizikujemo da se bilo ko povredi. Minutaža je bila podeljena, pa je tako jedan deo ekipe odigrao 45 minuta, dok je ostatak tima proveo u igri 60 minuta rekao je Stanković.

Foto: printscreen

 



Trener Zvezde je istakao i da je izuzetno srećan što su mladi igrači pokazali veliku želju za dokazivanjem.

- Ovo je bila prva pripremna utakmica, i mislim da smo imali dosta jakog protivnika. Znamo šta smo uradili i kakve su pripreme i moram da kažem da sam zadovoljan. Drago mi je i zbog mladih igrača što su osetili draž Zvezdinog dresa! I oni izlaze iz teškog rada, jer su ipak trenirali 12 dana sa prvotimcima. I pored toga pokazali su veliku želju i volju da se dokažu i izuzetno sam srećan zbog toga. Dosta rada je pred nama, ali kada saberemo sve sa prvog meča, ja sam zadovoljan- zaključio je Stanković.

Zvezda će 28. januara igrati drugi pripremni meč protiv LASK-a iz Linca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija