• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2022

19:30

RADONJIĆ HVALI ITALIJANE! Jači su i kvalitetniji nego pre!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ HVALI ITALIJANE! Jači su i kvalitetniji nego pre!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov će njegov tim pokušati da odigra dobar meč protiv Armanija u Evroligi

Crveno-beli u utorak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Armani iz Milana u 24. kolu Evrolige.

- Milano je jedna od najboljih ekipa u takmičenju. Igraju odlično, imaju sjajan rezultat i u borbi su za sam vrh tabele. Može se očekivati da dođu do same završnice, u kojoj su bili i prošle godine. Čini se da su jači i još kvalitetniji nego što je to bilo prethodne sezone- rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

- Trudićemo se da odigramo dobar meč, ima tu puno kvaliteta i pokušaćemo da odgovorimo na to. Moramo svakako da budemo tečniji u napadu, potrebni su nam i neki laki poeni u ovom meču i videćemo šta će to da donese-  poručio je Radonjić.

Foto: Starsportphoto©

 



Košarkaš Stefan Marković ističe da ekipa Armanija ima najširi roster u Evroligi.

- Veliki izazov je pred nama i očekujem da ćemo uz podršku naših navijača i u našoj dvorani doći do dobrog rezultata. Ovo je ekipa koju su činili iskusni igrači. Letos su podmladili ekipu nekim potpisima i drugim igračima, pojačavali su se i tokom sezone. Imaju ogroman izbor, svakako iskusna ekipa koja zna šta radi, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i zna se kakva je ovde atmosfera- rekao je Marković.

Ekipa Crvene zvezde u četvrtak igra već drugi meč u Beogradu u istom terminu od 19 sati, a protivnik je ekipa Monaka.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija