• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

12:44 >> 16:19

MILIVOJEVIĆ ENGLEZIMA OTVORIO DUŠU O RATU I ZVEZDI: Sa četiri godine otac me poveo na DERBI! Bio sam među ULTRASIMA i tada zavoleo FUDBAL!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILIVOJEVIĆ ENGLEZIMA OTVORIO DUŠU O RATU I ZVEZDI: Sa četiri godine otac me poveo na DERBI! Bio sam među ULTRASIMA i tada zavoleo FUDBAL!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sadašnji član Kristal Palasa, Luka Milivojević, za engleske medije je pričao o svetkovini srpskog fudbala- večitom derbiju!

Pričao je nekadašnji reprezentativac Srbije kako je postao prvo fan, a tek kasnije igrač Crvene zvezde!

Foto: Starsportphoto

 

Sjajni vezista je otkrio da je imao četiri godine, kada ga je otac odveo da gleda derbi i to jubilarni 100. da se same utakmice ni ne seća.

- U mojoj porodici je tradicija da navijamo za Crvenu zvezdu. Otac me je, zajedno sa šestoricom-sedmoricom prijatelja, doveo na stadion šest sati pre početka utakmice. Policajac mu je rekao: „Da li si ti normalan? Kako možeš da dođeš sa tako malim detetom na leđima“? Bili smo među Zvezdinim ultrasima, jer je moj otac bio strastveni navijač. Gledao sam utakmicu, ali je se ne sećam. Bio sam sa njim i zbog toga mi je sve ostalo urezano u sećanju- pričao je Milivojević.

Foto: Starsportphoto

 

Luka ne krije da je posle tog derbija baš zavoleo fudbal!

- Sve je bilo pozitivno, svi su bili srećni i možda zbog toga sve pamtim. Pogotovo kada si dečak jasno vidiš šta voliš, a šta ne, a fudbal mi je ušao u krv!

Foto: Reuters

 

Milivojević se prisetio i onih dana kada je NATO pakt bombardovao Srbiju.

- Sećam se dana kada je NATO počeo da bombarduje moju zemlju. Bio sam dečak i te godine sam krenuo u školu, ali pamtim tu konfuziju, paniku u narodu. Nisam razumeo zašto, šta se događa. Kada padne bomba i posle pričate sa ljudima shvatite da se to desilo samo dva kilometra od vaše kuće. Sećam se da i kada bih krenuo napolje da se igram sa drugarima, majka mi je uvek govorila da budem oprezan, ali nisam razumeo od čega. Za nas je to vremenom sve postalo normalno, a to normalno je značilo da nema škole, nema treninga, nema dovoljno hrane. Ali je uvek bilo – fudbala- pričao je Luka Milivojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija