• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2022

13:23

NEVIĐENA SCENA NA MARAKANI! Stanković odbrusio Ivaniću... Moram da kažem, ne slažem sa Mićom...

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEVIĐENA SCENA NA MARAKANI! Stanković odbrusio Ivaniću... Moram da kažem, ne slažem sa Mićom...

Podeli vest

Sjajna je atmosfera u redovima Crvene zvezde pred meč sa Partizanom na "Makarakni" (nedelja, 18.00, RTS, Arena)

Mirko Ivanić je pred meč sa Partizanom priznao da nije u sjajnoj formi trenutno, a trener Zvezde Dejan Stanković je to demantovao.

Ivanić je kritikovao svoje partije na početku prolećnog dela, a Stanković ga branio. Reako mu je da će golovi doći, jer Crvena zvezda stvara dovoljan broj šansi.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić

- Što se forme tiče, ja moram da kažem... Trenutno nisam zadovoljan formom, ovo kako sam odigrao prethodne tri utakmice, ali sam prezadovoljan kako sam trenirao i kako je ekipa izgleda na treninzima prethodne nedelje. To mi daje dodatni motiv, samopouzdanje i veru u sutrašnju utakmicu. Vidim da smo radili fantastično. Bilo je zadovoljstvo trenirati i pripremati se za ovu utakmicu. Spremni smo sigurno, to ćemo i pokazati sutra - istakao je Ivanić.

Foto: Starsportphoto

 

Odmah se reagovao trener Stanković, pa prokomentarisao Ivanićeve reči:

- Moram da kažem da se ne slažem sa Mićom, mi znamo kako smo radili. To što svako od nas očekuje da dominiramo, da od prvog minuta vodimo četiri ili pet prema nula. Na svakoj utakmici smo imali pregršt šansi. Mićko, jednom kad se otvori, biće sve ok - tešio je trener Ivanića. 

Foto: Starsportphoto

 

Ofanzivac crveno-belih upitan je da li bi on mogao da bude heroj, da ponovo prekid reši derbi.

- Prekidi su definitivno važni. Nadam se da ću biti čovek odluke, ali jedini cilj je pobeda - ne stavljam akcenat na to ko će rešiti. Rešavao je Sale (Katai), rešavao sam ja, ima još igrača koji su davali golove Partizanu - dodao je Ivanić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija