• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

07:56

REAKCIJE DELIJA POSLE PORAZA U DERBIJU! Besni su i ljuti zbog ovoga! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

REAKCIJE DELIJA POSLE PORAZA U DERBIJU! Besni su i ljuti zbog ovoga! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su u večitom derbiju Crvenu zvezdu 98:84 u 21. kolu ABA lige

Revanširali su se crno-beli večitom rivalu za poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća. Junak Partizana bio je neverovatnom Aleksi Avramovića koji je odigrao derbi iz snova i ubacio 33 poena uz osam postignutih trojki.

Zahvaljujući njemu Partizan je imao i 18 poena prednosti na ulasku u poslednji minut i imao priliku da se izbori za bolji međusobni skor sa Zvezdom koja je prvi derbi jesenas dobila sa 15 poena razlike.

Međutim, Holins i Davidovac u finišu su kaznili opuštenje rivala u odbrani, pa je Zvezda prišla na konačnih 98:84. Ako na kraju ligaškog dela sezone Zvezda i Partizan budu imali isti broj bodova, crveno-beli će biti bolje plasirani.

Navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama nisu bili zadovoljni suđenjem.

 

 

 

 

 

 

Naravno, bez provokacije nije moglo da prođe.

 

 

 

Crveno-beli su se brzo okrenuli Evroligi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zvezdi posle derbija slede dva velika evroligaška meča, protiv Makabija već u utorak i dva dana kasnije protiv Reala, na svu sreću oba igraju u Beogradu, te ima prostora za odmor i prikupljanje energije.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija