• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

19:02

OVO SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI! Stanković OBJAVIO gde će nastaviti KARIJERU! Prozvao i Partizan - da li bi se VAR gledao za Spartak?

Starsportphoto

Crvena zvezda

OVO SU ČEKALI SVI ZVEZDAŠI! Stanković OBJAVIO gde će nastaviti KARIJERU! Prozvao i Partizan - da li bi se VAR gledao za Spartak?

Podeli vest

Trener Crvene zvezde gostujuću u emisiji "Pregled kola Superlige" na TV Arena govorio je o mnogim temama, kao što je Liga Evrope, dueli sa Glazgov Rendžersom i potencijalni odlazak na Marakane na leto

Šef struke srpskog šampiona nije propustio priliku da prokomentariše sporni penal u Subotici za Partizan, koji je u gol pretvorio Bibras Natho.

- Pitam se samo da li bi se gledao var i za spartak, iznenađen sam, neko ko je internacionalac da donese takvu odluku posle tri minuta. Idemo dalje, stavljena je tačka, da je bilo drugačije mi bismo se približili odbrani šampionske titule - rekao je Dejan Stanković za TV "Arena sport".

Crveno-bele u četvrtak čeka prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Glazgov Rendžersa. Trener Zvezde je govorio o predstojećem rivalu i onome šta ih čeka u Škotskoj.

- Atmosfera na ajbroksu je sjajna, imali su tešku utakmicu kod kuće, bili su fenomenalni protiv Dortmunda. Liga Evrope je pokazala da su iznenađenja moguća. Poštujemo ih, imaju mnogo utakmica odigranih zajedno, naići ćemo na veoma težak zadatak, al ćemo biti spremni da odgovorimo. Gol u gostima ne važi, ovo je utakmica kakvu Zvezda kao veliki klub zaslužuje.

Da li je ovo najlakši protivnik kojeg ste mogli da dobijete?

- Moglo je mnogo gore da bude od Glazgova, ne mogu da kažem da je po meri, ali jedan rival gde možemo da dođemo do izražaja i da se pitamo. Da dođemo do 50:50 o šansama za prolaz, da detalji odluče u našu korist, optimista sam.

Stanković je kao fudbaler imao priliku da zaigra protiv škotskih timova. Bilo je to sa Hartsom iz Edinburga (1:1).

- To je prvi stadion na kojem sam igrao da nema ogradu, 20.000 ljudi, izgledalo je kao da ih ima 100.000, lepo iskustvo.

O dometima u Ligi Evrope, trener crveno-belih laže:

- Ne treba niko da nam oduzme nadu i da sanjamo, cilj je ispunjen prolaskom grupne faze, napravili smo iskorak. Liga šampiona treba da nam bude cilj, da težimo ka najvećim uspesima, ali Liga Evrope je ovo sadašnje odelo. Budžet kroz Ligu šampiona je drugačiji i pomaže svim klubovima. Voleo bih da već sledeće sezone Zvezda igra Ligu šampiona, ima nešto još da se pitamo.

Ono što najviše zanima sve navijače Crvene zvezde gde će Dejan Stanković nastaviti karijeru na leto:

- U Crvenoj zvezdi - kao iz topa je odgovorio Dejan Stanković za TV "Arena sport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 2 godine

ovaj umislio da je neki vrhunski trener pa moze da lupeta svašta.Zvezda u zadnji nekoliko godina ima vrhunske fudbalere za naše pojmove.svako ko je došao na mesto trenera u Zvezdi osvajao je titule.Kaže posle tri minute javio se var.On pojma nema kako radi var.Kad se završi akcija tada se javlja var.Ne znam za Spartak(setimo se samo penala protiv niškog Radničkog) ali za Zvezdu bi se odmah svirao penal.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija