• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2022

11:17

ZVEZDA DALA NOVAC PARTIZANU! Bivši trener crveno-belih prisetio se poteza legendarnog Cveleta!

Crvena zvezda

ZVEZDA DALA NOVAC PARTIZANU! Bivši trener crveno-belih prisetio se poteza legendarnog Cveleta!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović prokomentarisao je novi sukob u koji su večiti ušli "zahvaljujući" saopštenjima, ali se prisetio i nekih starih vremena

Milorad Kosanović se tokom razgovora za "Sportski žurnal" prisetio vremena kada su Zvezda i Partizan poštovali jedni druge.

Prisetio se jednog poteza nekadašnjeg direktora crveno-belih Vladimira Cvetkovića.

- Cveleta nema na svetu, nigde! Svedok sam bio pozajmice Partizanu, uveče na večeri pitao: "Zašto dade onoliki novac Žarku Zečeviću?" Rekao je: "Mišo upamti. Zvezda ne može da bude velika ako nije i Partizan. Viška para imamo, vratiće... nije poklon - podsetio se Kosanović reči velikog Cveleta.

Foto: Starsportphoto

Milorad Kosanović

- Ili, kad sam bio direktor Vojvodine. Sa Zvezdom smo igrali utakmicu u Novom Sadu, ko pobedi – prvak države! Uprave su bile posvađane zbog "slučaja Zjajo”, Cvele me nazvao: moji bi da dođu, ali neće da mole. I, predložio: tvojima kaži da bismo došli, ja mojima da vi insistirate na našem dolasku ha, ha... E, to su bili sportski radnici. Majstori! 

Sve je počelo kad je Zvezda je žustro reagovao nakon što je Partizanu dosuđen jedanaesterac na asistenciju sudija iz VAR sobe na gostovanju Spartaku iz Subotice (0:1) u 26. kolu Superlige. Iz Ljutice Bogdana poručili su da "otimanje titule njihovom klubu režira neformalni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković Piksi".

Nakon reakcije generalnog direktora Partizana Miloša Vazure (35) da je sramota pominjati čoveka koji je našu zemlju odveo na Svetsko prvenstvo, ponovo se oglasila Zvezda. Poručili su da je Piksi, iako legenda crveno-belih i peta Zvezdina zvezda, saveznik Partizana. Dan kasnije s "Marakane" su u još jednom saopštenju potkačili Piksija i zahtevali strane sudije u Superligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija