• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

11:11

TERZIĆ POTVRDIO TRANSFER! Tačno je - DOLAZI U ZVEZDU!

Crvena zvezda

TERZIĆ POTVRDIO TRANSFER! Tačno je - DOLAZI U ZVEZDU!

Podeli vest

Nekadašnji nemački reprezentativac Marko Marin preuzeće funkciju šefa skautinga službe crveno-belih

To je potvrdio i prvi čovek srpskog šampiona Zvezdan Terzić, koji je oduševljen Marinovim dolaskom u Crvenu zvezdu.

- Nemam šta da krijem - Marko Marin biće novi šef skauting službe Crvene zvezde. Uverio sam se u njegovu stručnost, video sam kako gleda igrače, kako ih analizira i koliko je posvećen fudbalu. Neverovatno! Očekujem na leto velike benefite za Crvenu zvezdu, kad Marin preuzme dužnost - rekao je za Kurir Zvezdan Terzić i dodao:

- Marko planira da se vrati u Beograd, da ovde kupi stan i živi sa porodicom. Veliko je to priznanje i za Crvenu zvezdu, jer se radi o svetskom čoveku koji je živeo u Frankfurtu i velikim gradovima sveta, a sada je izabrao da njegovo odredište bude glavni grad Srbije - istakao je Terzić.

Marko Marin će novu funkciju preuzeti na leto, kada mu isteknu obaveze prema Ferencvarošu. U međuvremenu boravi u Beogradu, a viđen je na meču Prve lige između Grafičara i Zlatibora na Marakani, u društvu finansijskog direktora kluba Marka Petrovića.

Bivši reprezentativac Nemačke je počeo da radi i već ima nekoliko zanimljivih imena na spisku pojačanja za leto.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, mladi Nemanja Motika koji je zimus došao iz Bajerna u Crvenu zvezdu, pre potpisa za crveno-bele obavio je konsultacije sa Marinom.

Iskusni vezista ima 33 godine, a na Marakani je igrao u sezoni 2018/2019, postigao je devet golova na 34 utakmice.

Ekipu je napustio zajedno sa trenerom Vladanom Milojevićem, kada su otišli u Saudijsku Arabiju. Nosio je kapitensku traku Zvezde i igrao u Ligi šampiona protiv Liverpula, PSŽ i Napolija.

U bogatoj karijeri branio je boje Borusije iz Menhengladbaha, Verdera iz Bremena, Čelsija, španske Sevilje, italijanske Fiorentine, belgijskog Anderlehta, turskog Trabzona, grčkog Olimpijakosa, Al Ahlija, Al Raeda i Ferencvaroša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija