• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

19:10

NEMA ALIBIJA, ZVEZDA IDE PO POBEDU U NIŠ! Stanković najavio TOTALNU OFANZIVU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMA ALIBIJA, ZVEZDA IDE PO POBEDU U NIŠ! Stanković najavio TOTALNU OFANZIVU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radničkom iz Niša u okviru 29. kola Superlige Srbije

Pred početak prolećnog dela sezone Crvena zvezda je imala pet bodova manje u odnosu na Partizan, ali je posle nekoliko utakmica četa Dejana Stankovića anulirala prednost večitog rivala i poravnala se na vrhu Superlige Srbije.

Naredna provera crveno-belima biće niški Radnički sutra od 16:15 na Čairu, a sve sem pobede aktuelnog šampiona Srbije bilo bi veliko iznenađenje. 

- U kupu protiv Radničkog smo promašili dosta šansi, što je dovelo utakmicu do penala. Prošli smo dalje što je bio prvobitan cilj. Igrali smo dve utakmice protiv Radničkog na Marakani, jedna je završena sa 1:0, druga 0:0. Gledajući statistički mislim da su te dve utakmice bile dominantne sa naše strane i da smo dosta promašivali. Očekujem dosta tešku utakmicu, Radnički se pokazao kao trvd i jak protivnik na svom terenu. Imaju mali broj primljenih golova u poslednje vreme, stabilizovali su se i očekuje nas težak meč. Svesni smo da je za nas svaki meč težak. Kada smo pričali o drugom delu takmičenja znali smo da moramo da pobedimo sve utakmice. Nećemo odustati od te ideje ni u Nišu, koliko god to izgledalo teško - rekao je Dejan Stanković. 

Foto: Starsportphoto

Izuzetno težak teren očekuje crveno-bele na Čairu sutra od 16:15. 

- Nema specijalne taktike za takve uslove. Žao mi je što je dosta terena u Srbiji teško za igranje, ali kako je nama tako je i njima. Gledaćemo da se što pre adaptiramo, kao što je to bilo u Milanovcu gde je bio težak teren i meč posle Glazgova, sigurno da nam to nije išlo na ruku. Tu smo potrošili dosta vremena da se adaptiramo na protivnika i teren, ovde ćemo gledati da to bude što brže i bolje. Kako je njima, tako je i nama. Nećemo izgovore tražiti u terenu - dodao je trener Crvene zvezde. 

Na raspolaganju Dejanu Stankoviću neće biti Kristijano Pićini koji se skoro vratio sa pregleda iz Valensije, dok su svi ostali u konkurenciji za meč sa Radničkim. 

- Svi su na okupu i broju, osim Pićinija. On će se priključiti trenažnom procesu u narednih par dana tako da ćemo i njega imati spremnog uskoro. Borjan se vratio danas zbog reprezentativnih obaveza, tako da ćemo videti kako se oseća, ali njemu to nije strano da se posle reprezentacije vrati na gol. Videćemo da li je previše umoran ili ne. Svi ostali su trenirali i zdravi su, izvešćemo najjači sastav koji imamo - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija