• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2022

19:38

TERZIĆEVA ĆERKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Trudna Maša u PROVOKATIVNOM izdanju od kojeg zastaje dah! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

TERZIĆEVA ĆERKA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE! Trudna Maša u PROVOKATIVNOM izdanju od kojeg zastaje dah! (VIDEO)

Podeli vest

Ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića, Maša, uskoro će postati mama, a rešila je da podeli sa pratiocima na Instagramu kako izgleda dok odbrojava dane do najbitnijeg momenta u životu

Atraktivna brineta Maša Terzić je već dugo pod budnim okom javnosti. Ćerka čelnika fudbalskog kluba Crvena zvezda, pozirala je u kupaćem kostimu i može se videti da je u sjajnoj formi.

 

 

Maša će sa svojim partnerom dobiti prvo dete, a stomak je i te kako došao do izražaja. Ona je u opisu fotografije napisala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

"Osunčana".

Mediji su nedavno pisali da je Mašin termin za porođaj je krajem juna ove godine, kada će na svet doneti dečaka. Njen partner ne živi u Srbiji i nije javna ličnost i sa njim se ne ekspomira u javnosti.

Nakon veze sa sinom Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom, Maši je ovo najozbiljnija veza, a uskoro sledi i kruna njihove ljubavi.

Sin generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, Kostadin  i njegova supruga Valentina postali su roditelji po drugi put u januaru, a sada će porodica imati još jedan razlog za slavlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljilja

pre 1 godinu

Jako bitna persona, nisam citala tekst, mrzi me. Kome vi dajete na znacaju? Ko je ova?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija