• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

13:39

LJUBIMAC DELIJA SE VRATIO NA MARAKANU: Ekipu čeka pet finala, sve je u našim rukama!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

LJUBIMAC DELIJA SE VRATIO NA MARAKANU: Ekipu čeka pet finala, sve je u našim rukama!

Podeli vest

Mičel Donald, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, posetio je trening pulena Dejana Stankovića i pružio im podršku pred najvažnije mečeve koji ih čekaju do kraja sezone.

Stameni vezni fudbaler dres Zvezde nosio  je od avgusta 2015. do avgusta 2018, čak tri godine i za to vreme odigrao 107 utakmica, postigao 14 golova i stigao da ponese kapitensku traku.

- Došao sam da podržim Zvezdu pred najvažnije izazove u sezoni. Ekipu čeka pet finala, imamo dva boda više od prvog pratioca na tabeli, tako da je sve u našim rukama. Vidim da je atmosfera u ekipi odlična i to me posebno raduje, a jedva čekam utakmicu protiv Čukaričkog, s obzirom na to da ću biti na stadionu i pružiti timu maksimalnu podršku kako bi ostvarili novu pobedu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju u sredu, momcima je potrebna podrška, a zaslužili su je - počeo je Donald, koji prati Zvezdu i posle odlaska sa Marakane.
 

Foto: crvenazvezdafk.com

Mičel Donald na Marakani


 
- Klub radi odlično, primetno je da se iz sezone u sezonu sve više podiže lestvica, a ja sam i po odlasku rekao da ću nastaviti da kao navijač budem uz Crvenu zvezdu. Još uvek ima tu fudbalera koji su igrali sa mnom, što je dokaz da klub radi sjajno. Tu je Borjan, Rodić, Gobeljić, Srnić, Kanga, Katai, Ben, Pavkov... Poznajem i Popovića, bili smo oko mesec dana u klubu zajedno, sećam se i malog Erakovića, bio je na pripremama sa nama, sada je izrastao u fantastičnog igrača. Takođe i Nikolić je često trenirao sa nama kao jedan od najvećih talenata iz škole, golman Gordić. Naravno i Milijaš, legenda kluba, sada je u stručnom štabu. Lepi dani kojih se uvek rado setim - podvukao je Donald.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija