• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

16:01

ZVEZDA NA DVE POBEDE OD TITULE! Katai ubrao Lale! Majstorije Magika i ekspres Sanogo UNIŠTILE Vošu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA NA DVE POBEDE OD TITULE! Katai ubrao Lale! Majstorije Magika i ekspres Sanogo UNIŠTILE Vošu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu na Karađorđu u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 3:0 (2:0) i tri runde pre kraja takmičenja zadržala lidersku poziciju na tabeli

Bolji početak meča nisu mogli da zamisle izabranici Dejana Stankovića. Još se ni gledaoci nisu smestili na tribinama, a crveno-beli su stigli do vođstva.

Igrao se treći minut, kada je korner izveo Aleksandar Katai, nebeskim skokom Milan Pankov je prebacio loptu do Sekua Sanoga, koji je više preciznim nego silovitim šutem, nadmudrio golmana Rockova i doveo u vođstvo Stankovićev tim.

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:2)

Novi Sad

Stadion: Karađorđe

Strelci: Sanogo 3, Katai 32, 70.

Sudija: Dejan Trifković

Žuti karton: Kabić - Pavkov

VOJVODINA (4-2-3-1): Rockov - Lazarević, Kovačević, Jeličić, Devetak - Kabić, Topić (73. Miletić) - Vukadinović (68. Nešković), V. Simić, Zukić - Matić (73. Vukčević).

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gajić (73. Pićini), Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo (73. Motika), Srinić - Ben (73. Pankov), Kanga (73. Krstičić), Katai - Pavkov (47. Ohi).

Pokušali su domaći posle toga da dođu do izjednačenja, ali su to činili uglavnom šutevima iz daljine. Nepreciznost Kabića, Simića, Devetaka sa distance nije donela promenu rezulata, dok su crveno-beli treću izrazitu priliku pretvorili u pogodak.

Prethodno je još jedan „zicer“ propustio Gajić, kome je sa nekoliko metara Rockov skinuo već viđen gol, da bi u 32. minutu Aleksandar Katai izveo bravuru i sjajan solo prodor, završio preciznim udarcem po zemlji koji je završio iza leđa čuvara mreže Novosađana – 2:0.

U nastavku Crvena zvezda je postigla još jedan gol, preko Kataija koji je fenomenalno pogodio iz „slobodnjaka“ u 69. Minutu, otklonivši sve dileme oko pobednika na najtežem gostovanju Stankovićevih izabranika do kraja šampionske trke.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

Kraj utakmice, Zvezda je pobedila Vojvodinu rezultatom 3:0 (2:0), dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, a vodeći gol postigao je Sanogo.

90. minut - Igraće se još dva minuta na Karađorđu.

89. minut - Korner je izveo Kanga, lopta se odbila na nju je natrčao Krstičić i šutirao sa distance, lak plen za Rockova.

87. minut - Još tri minuta do kraja, Crvena zvezda rutinski odrađuje posao.

84. minut - Veljko Simić je na travi, bivšem fudbaleru Zvezde ukazuje se pomoć. Pridigao se i nastaviće meč.

80. minut - Odlučio se Pićini za šut sa distance, bilo je opasno po Rockova...

77. minut - Nova izmena u Vojvodini, izlazi kapiten Dejan Zukić, ušao je Aleksandar Busnić.

73. minut - Četvorostruka promena u redovima Crvene zvezde, Kangu će zameniti Nenad Krstičić, na terenu je Nemanja Motika umesto Sanoga, Ben je završio utakmicu umesto njega igraće Pankov, dok je Kristijan Pićini ušao umesto Gajića.

Kod Vojvodine, Matić izlazi umesto njega Ivan Vukčević, umesto Topića igraće Vladimir Miletić.

69. minut - GOOOOOOOOOOOOOL!!!! Zvezda vodi 3:0!!!! Slobodan udarac za Zvezdu izveo je Katai sa 18 metara od Rockova, lopta je uz dosta sreće prošla pored Rockova i odsela u mreži 0:3!!!!

68. minut - Menja i Vojvodina, umesto Vukadinovića na terenu je Mihajlo Nešković.

65. minut - Posle pada u šesnaestercu, tražio je Ohi jedanaesterac, ali je sudija Trifković samo odmahnuo rukom.

63. minut - Neko od igrača Vojvodine pokušao je da asistira iz slobodnog udarca sa desnog boka, ali nije uspeo da podigne loptu.

57. minut - Ništa nije bilo od novog kornera, Vojvodina se lako odbranila.

56. minut - Sjajno je ponovo po boku prošao Katai, oslobodio se čuvara i šutirao iskosa, ali je Rockov jedva izbio loptu u korner. Zvezda će izvesti peti udarac iz ugla, novosadska Stara dama nije izvela korner na utakmici.

50. minut - Ponovo je Dejan Zukić pokušao silovitim udarcem sa distance, međutim, kanadski reprezentativac je opet bio dobro postavljen i uhvatio loptu u naručje.

Foto: Starsportphoto

 

49. minut - Morao je ponovo Borjan da se istakne, posle šuta fudbalera Vojvodine Zukića, kapiten Zvezde nije dozvolio iznenađenje i ostao je nesavladan.

48. minut - Prvi ipak menja Stanković, odlučio se da promeni Milana Pavkova zbog žutog kartona, na terenu je Ohi Omoižuanfo.

47. minut - Nije bilo izmena na početku drugog poluvremena, ekipe sa istim postavama ulaze u nastavak meča.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme u Novom Sadu.

PRVO POLUVREME

45. minut - Završeno je prvo poluvreme na Karađorđu, Crvena zvezda vodi protiv Vojvodine 2:0, golovima Sekua Sanoga i Aleksandra Kataija.

42. minut - Žuti karton za Milana Pavkova.

40. minut - Posle dodavanja Zukića, lopta je u šesnaestercu stigla Simiću, ali je bivši igrač Zvezde očajno šutirao pored gola.

Foto: Starsportphoto

 

38. minut - Vojvodina preti preko Devetaka, čiji je udarac sa 25 metara završio pored gola.

32. minut - ZVEZDA VODI 2:0, Aleksandar Katai je strelac!!! Crveno-beli su uspeli da realizuju još jednu akciju i dupliraju prednost.

Zvezdin Magiko je povukao loptu u kontri, rešio sve da sam završi, ušao u šesnaesterac i preciznim udarcem po zemlji povisio rezultat Stankovićevog tima. Bio je to njegov prvi pogodak posle četiri meča golgeterskog posta i sada je stigao do 21. u sezoni.

30. minut - Borjan vraća loptu u igru, posed lopte je trenutno 51:49 odsto u korist Vojvodine, međutim, Zvezda vodi golom Sanoga sa početka utakmice.

27. minut - Pokušao je Katai direktno iz slobodnog udarca sa preko 20 metara, ali je Rockov bio odlično postavljen i lako ukrotio njegov projektil.

Foto: Starsportphoto

 

25. minut - Centaršut Srnića, dobar Rockov i ovog puta, pravovremenim istrčavanjem je izboksovao loptu.

20. minut - Nova šansa za Zvezdu posle kornera, odbrana Novosađana ovog puta nije dozvolila kiks kao kod situacije iz trećeg minuta.

18. minut - Prvi žuti karton na utakmici dobio je Kabić iz Vojvodine, posle prekršaja nad Rodićem.

11. minut - Kakva šansa za Zvezdu. tačnije za Milana Gajića. Sjajna saradnja bekova crveno-belih, levi bek Milan Rodić uputio je centaršut u šesnaesterac, a desni Gajić je iz blizine odlično šutirao, Rockov je fenomenalnom intervenijom odreagovao i ostao nesavladan.

Foto: Starsportphoto

 

10. minut - Zapretila je Vojvodina preko Kabića, odličan udarac mladog reprezentavca Srbije po zemlji, naterao je Borjana da interveniše, prvi šut u okvir gola Novosađana.

3. minut - Zvezda VODI na Karađorđu! Sanogo je strelac! Iz prvog napada na utakmici, crveno-beli su poveli, posle kornera Kataija, Pavkov je glavom prosledio loptu do Sekua Sanoga, a ovaj precizno šutirao i savladao nemoćnog Rockova! Kakav početak crveno-belih 0:1!!!

Ovo je njegov treći pogodak od starta sezone, prethodno je bio strelac protiv Novog Pazara i Proletera.

1. minut - Utakmica je počela.

16:54 - Još pet minuta ostalo je do početka utakmice.

16:34 - Trener Dejan Stanković u ovom meču ostavio je jednog od najboljih igrača Mirka Ivanića na klupi.

16:21 - Podsetimo se šta je trener Zvezde Dejan Stanković rekao pred gostovanje na Karađorđu:

- Od preostalih utakmica, na papiru nam je možda ovo i najteži meč do kraja sezone, ali imali smo mnogo takvih utakmica od početka takmičarske godine. Na startu sezone jesmo remizirali sa Vojvodinom, ali to je daleko iza nas, bio je jul prošle godine. Već sada imamo 50 odigranih utakmica, forme i statusi ekipa su se promenili - istakao je u najavi meča legendarni as na klupi crveno-belih.

16:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Infromer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Vojvodina - Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija