• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

13:39

NAJNOVIJI DETALJI O DOLASKU DZJUBE U ZVEZDU! Na Marakani mu OVO NUDE! Rus mora da PRESEČE!

Crvena zvezda

NAJNOVIJI DETALJI O DOLASKU DZJUBE U ZVEZDU! Na Marakani mu OVO NUDE! Rus mora da PRESEČE!

Podeli vest

Crvena zvezda nastavlja trku za dovođenjem Artjoma Dzjube, kome ovog leta ističe ugovor sa ruskim šampionom Zenitom

Prethodnih dana generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić najavio je dolazak proslavljenog Arjoma Dzjube na Marakanu, ali i jednog štopera iz ruske Premijer lige.

Dobro obavešteni Meč TV došao je do saznanja da je Crvena zvezda kapitenu Zenita ponudila jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još 12 meseci.

U međuvremenu, prvi čovek Zvezde se oglasio i potvrdio interesovanje za ubojitog napadača, dok je sada ponovo dao izjavu tamošnjim medijima.

- Potrebno nam je malo vremena da bismo obavili pregovore i došli do konačnog rešenja. Molim vas budite strpljivi - rekao je Terzić za ruski Čempionat.

Ubojiti golgeter na stolu ima ponude iz domovine, ali i nekoliko iz drugih država, pa je najverovatnije da će se oprobati u nekoj drugoj ligi, preneli su mediji u Rusiji.

Foto: Peđa Milosavljević

Zvezdan Terzić

Od početka sezone, Artjom je postigao 13 golova i upisao deset asistencija na 36 odigranih utakmica. Za prethodnih sedam sezona odigrao je 236 mečeva u svim takmičenjima i dao 106 golova.

Moskovljanin se u fudbalske visine vinuo iz Spartaka, gde je proveo prvih devet godina sa manjim pozajmicama u Tom i Rostov. Za Zvezdin bratski klub je odigrao 166 mečeva i postigao 38 golova, da bi Zenit pojačao u julu 2015. godine bez obeštećenja.

Za reprezentaciju Rusije iskusni golgeter odigrao je 55 utakmica i postigao 30 golova, izjednačivši rekord Aleksandra Keržakova. Od dresa Zbornaje se oprostio posle Evropskog prvenstva prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija