• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

18:13 >> 18:21

NEOČEKIVANI PREOKRET! Golman ZVEZDE nije PRETUČEN, već je TUKAO?

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NEOČEKIVANI PREOKRET! Golman ZVEZDE nije PRETUČEN, već je TUKAO?

Podeli vest

Mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković navodno je pretučen na proslavi rođendana u Beogradu

Nedavno je celokupnu javnost uznemirila vest da je mladi golman Crvene zvezde Stefan Marinković pretučen u Beogrardu. Ipak, nakon saznanja jednog od advokata u slučaju 17-godišnji čuvar mreže je bio taj koji je tukao! 

Kako je javljno, Marinković je na proslavi pretučen zato što je pokušao da odbrani svoju sestru. Pojedini portali preneli su da je golman branio rođaku i tako je spasao od silovanja. Jedna od advokatskih kancelarija objavila je snimak sa spornog događaja. 

- Imajući u vidu da se "incident" dogodio u restoranu u kojem moj klijent obnavlja svoju delatnost, kao i ozbiljnost optužbi, odnosno opis samog događaja i štetu koje ovakve vesti mogu da nanesu reputaciji koju je moju klijent brižljivo gradio, pokušaćemo da objasnimo šta se tačno dogodilo sporne noći i sve to potkrepimo snimcima koji dokazuju istinitost naših tvrdnji - počinje saopštenje advokat Vladimir Grković, pa nastavlja:

- Incident se dogodio u noći između 3. i 4. maja, na proslavi rođendana u restoranu "Stadion", koji se nalazi u Zaplanjskoj 32. Na tu proslavu su, između ostalih, došli i maloletni Stefan Marinković sa njegovom sestrom od tetke! Na prvom mestu želimo da istaknemo da se na pomenutoj proslavi nije dogodio nikakav pokušaj silovanja. U medijima se provlači priča da je sestra Stefana Marinkovića bila zaključana u prostoriji sa tri muškarca kada je isti provalio u prostoriju kako bi je oslobodio. Iz snimka broj 1, koji Vam u prilogu dostavljamo, jasno se vidi Stefanova sestra kako dobrovoljno sa jednim maloletnim muškim licem ulazi u prostoriju koja služi za odlaganje poklona sa proslave u 23.11 časova.

- Na snimku broj 2 i snimku broj 3 može se videti da pomenuta maloletnica sa istim maloletnim licem, opet dobrovoljno, ulazi u lift u 23.22 časova. Dakle, nema ni govora o prinudnom zadržavanju u zatvorenoj prostoriji. Na snimku 3 može se videti i da pomenutu maloletnu devojku niko nije, protiv njene volje, odveo bilo gde. Na snimku broj 4 vidi se Stefan kako svoju sestru, takođe dobrovoljno, dovodi do gore pomenute prostorije i isti odmah potom napušta. Sve se ovo događa u 00.14.

Advokat predstavlja i događaje koji slede sa tačnom satnicom:

- Na snimku broj 5 vidi se opet Stefan kako, vidno pijan, zajedno sa sestrom napušta prostoriju i 00.24 časova. Snimak broj 6 prikazuje kako Stefan Marinković prilazi prostoriji sa nama nepoznatim licem, sa kaišem koji je obmotao oko ruke. Ovde je bitno napomenuti dve stvari: prvu, da Stefan u tom trenutku upotrebom sile ruši vrata i nasilno ulazi u prostoriju i drugo, da u tom momentu njegova sestra nije u prostoriji. (na 01.49 snimka vide se kako Stefanova sestra ulazi u pomenut prostoriju). Dakle, nisu "nepoznati huligani" njega tukli kaišem po licu i telu kako se predstavlja u medijima već je isti imao nameru da upotrebi kaiš kako bi drugim licima naneo povrede (što se i dogodilo nedugo potom). Sve ovo se događa u 00.29.Nakon toga, Stefan Marinković i njegova sestra su zamoljeni da napuste objekat u kojem se odvija proslava što će oni, doduše nevoljno i uz mnogo problema, i učiniti. U prilogu se nalazi snimak broj 7 iz lifta koji pokazuje Stefana u očigledno pijanom stanju kako viče na ljude koji se sa njim nalaze i liftu i kako iste počinje, nogama i prethodno skinutim kaišem, da udara po grudima i leđima, očigledno ne želeći da napusti restoran. Ovo se dešava u 00.30. Na snimku broj 8 (snimak sa druge kamere) jasno se vidi kako Stefan gura svoju sestru iz lifta nakon čega ona pada na pod a on nastavlja da kaišem i nogama udara maloletna lica koja usled toga zadobijaju telesne povrede čiji će se stepen naknadno utvrditi. Bitno je napomenuti da Stefana niko od gostiju i zaposlenih nije niti jednog momenta udario, što se iz priloženih snimaka može i videti.

Na kraju, advokatska kancelarija donela je zaključan i negirala da je mladi Marinković bio pretučen. 

- Moj klijent apsolutno osuđuje bilo kakav vid nasilja, naročito and maloletnicima, i to je još jedan od razloga zbog čega se na ovaj način oglašava. U objektima koji su u njegovom vlasništvu neće biti tolerisano nasilničko ponašanje, narušavanje fizičkog integriteta gostiju i uništavanje imovine i iz tih razloga ćemo zbog ovog nemilog događaja potražiti sudsku zaštitu - stoji u zvaničnom saopštenju iz kancelarije koje je dostavljeno portalu 24sedam. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija