• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

13:10

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bivši fudbaler ZVEZDE na klupi ITALIJANSKOG KLUBA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bivši fudbaler ZVEZDE na klupi ITALIJANSKOG KLUBA!

Podeli vest

Prava ekskluziva je stigla od strane Alfreda Pedule, jednog od najuticajnijih italijanskih novinara kada su u pitanju dešavanja u nižerazrednim takmičenjima te zemlje

Glavni kandidat za upražnjenu klupu Sijene srpski trener Marko Perović!

Nekdašnji igrač Crvene zvezde, ali i Vojvodine, Kremonezea, Vitesea i Hihona i Napolija, zimus je preuzeo Dubočicu, a sada bi mogao da dobije šansu da radi u nekadašnjem članu Serije A!

Foto: printscreen

 

Sijena je sada trećeligaš!  Perović iza sebe ima izuzetno bogatu igračku karijeru koju je započeo u Dubočici. Potom 1990 godine odlazi u Vojvodinu, 1994 godine oblači dres Crvene Zvezde, a nakon Zvezde usledila je bogata inostrana karijera počevši od Kromonenzeu! Usledile su epizode u Viteseu, Sporting Hihoni, Austriji, Ankoni, Napoliju...

Pre svog drugog povratka u Italiju 2002 godine nastupao je za beogradski Rad. Nakon igračke karijere odlučuje da se posveti trenerskom poslu. Od 2010 godine radio je kao pomoćni trener prvog tima u Vojvodini, Spartaku, OFK Beogradu i Radu. O trenerskom poslu učio je i u Italiji gde je radio kao trener mladjih kategorija i pomoćni trener prvog tima U.S Cremonese-a. Nakon Italije radio je kao pomoćni trener u Anortozisa iz Larnake.

On se 2018-2019 godine oprobao i na Azijskom kontinentu u Saudijskoj Arabiji u FC Al-Feiha gde je bio pomoćnik Slavoljubu Muslinu. Bio je u Prvoj ligi Srbije u Železničaru iz Pančeva, sa poslednji klub mu je Dubočica!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija