• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

15:55

ZVEZDA NA POBEDU OD FINALA ABA LIGE! Evo šta Radonjić ŽELI pred duel sa Zmajevima!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA NA POBEDU OD FINALA ABA LIGE! Evo šta Radonjić ŽELI pred duel sa Zmajevima!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić naglašava da njegova ekipa mora da odigra odgovorno i koncentrisano protiv Cedevita Olimpije, u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige i popravi određene delove igre iz prvog meča u Beogradu

Šef struke branioca titule nahvalio je domaćina, za koga smatra da ima napadački potencijal.

- Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije i apsolutno smo svesni velikog iskustva i kvaliteta koji poseduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i mnogo igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo u drugoj utakmici u Ljubljani bolji u odredjenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u ponedeljak (18.30) u Ljubljani protiv Zmajčeka, drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige. Šampion regiona je trijumfovao u prvom duelu sa 93:82 i samo ih jedna pobeda deli od plasmana u finale.

- Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bismo odigrali dobru utakmicu u ponedeljak - dodao je Radonjić.

Foto: Starsportphoto

Ognjen Dobrić

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić upozorava da njegove saigrače čeka teška utakmica protiv motivisanog i iskusnog protivnika, koji će želeti da polufinalnu seriju vrati u Beograd.

- Pored dodatne energije koju će im dati podrška sa tribina, Cedevita Olimpija je ekipa koja ima izvanredne individualce i napadače koji svakome mogu da ubace mnogo poena kada su u dobrom ritmu. Mi želimo da odigramo čvrsto u odbrani, da se borimo za svaku loptu i da odgovorimo na energiju i agresivnu igru domaćina - istakao je Dobrić.

U drugom polufinalu igraju Partizan i Budućnost, a crno-beli vode u seriji sa 1:0. Naredni meč je večeras u Podgorici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija