• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

23:20

ZASLUŽILI SU POBEDU! Radonjić prokomentarisao poraz od Cedevite Olimpije!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZASLUŽILI SU POBEDU! Radonjić prokomentarisao poraz od Cedevite Olimpije!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Cedevite Olimpije igraće majstoricu za plasman u finale ABA lige

Cedevita Olimpija je dobila meč  na domaćem terenu, tako da će se odlučujući meč igrati u Beogradu.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić prokomentarisao igru svojih momaka.

- Zaslužena pobeda Olimpije, a mi se odmah okrećemo majstorici, cilj je naravno pobeda. Nisam zadovoljan kako smo odigrali, dozvolili smo rivalu da nametne igru sa mnogo energije i tranzicije, dosta grešaka smo napravili u napadu. Naš rival je bio agresivniji i čvršći u odbrani. Ono što mi bode oči je veliki broj slobodnih bacanja koje je izvela Cedevita Olimpija. Ne sećam se da su nam se takve stvari dešavale u Evroligi, gde smo igrali daleko agresivnije - naglasio je Dejan Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija