• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

18:08

JEDVA ČEKAMO SUBOTU! Štoper ZVEZDE priželjkuje PROSLAVU TITULE pred punim tribinama!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

JEDVA ČEKAMO SUBOTU! Štoper ZVEZDE priželjkuje PROSLAVU TITULE pred punim tribinama!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je danas da njevova ekipa "jedva čeka subotu" i meč sa Voždovcem, u kom je Zvezdi dovoljan i nerešen rezultat da osvoji titulu prvaka Srbije

- Svi jedva čekamo subotu. U svlačionici vlada odlična atmosfera pred utakmicu koja može da nam donese titulu šampiona, koju smo u potpunosti zaslužili - izjavio je Eraković, a preneo klub.

Zvezda je, kolo pre kraja prvenstva, na prvom mestu sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Partizan.

- Nestrpljivi smo, i to je glad za uspehom koji pokazujemo čitave sezone. Svesni smo da nam je i bod dovoljan, ali želimo da pobedom završimo sezonu na najbolji mogući način - dodao je on.

Foto: Starsportphoto©

Mladi štoper Zvezde rekao je i da se "nada punim tribinama".

- Prošle godine zbog korona virusa smo pehar primili pred praznim tribinama. Besplatan je ulaz, subota popodne i nadam se da će navijači ispuniti stadion. Biće to prava zvezdaška subota, i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati posle meča - izjavio je Eraković.

Crvena zvezda će, u poslednjem kolu Super lige Srbije, dočekati Voždovac u subotu, 21. maja od 18:30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija