• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

12:30 >> 12:32

NEMA ODMORA NA MARAKANI - STIŽE VEZISTA ARSENALA! Zvezda završava KAPITALNO pojačanje!  (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMA ODMORA NA MARAKANI - STIŽE VEZISTA ARSENALA! Zvezda završava KAPITALNO pojačanje! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Zambije Kingsi Kangva na pragu je dolaska u Crvenu zvezdu, prenose ruski mediji

Crvena zvezda je pobedom nad Partizanom u četvratk odbranila "duplu krunu", ali odmora na Marakani nema. Posebno za direktore Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu koji pred sobom imaju težak period da zadrže kostur ekipe, ali i pronađu adekvatna pojačanja kako bi Zvezda naredne sezone bila još snažnija. 

Po svemu sudeći na dobrom su putu! Kako prenosi "Mozzart sport" Crvena zvezda je vrlo blizu dogovora sa vezistom Arsenala iz Tule - Kingsom Kangvom. Reprezentativac Zambije bio je jedan od boljih u timu Miodraga Grofa Božovića koji je za njega imao samo reči hvale nakon ispadanja iz ruske Premijer lige. 

Kangva je ove sezone za Arsenal odigrao 19 utakmica u Premijer ligi Rusije, postigao je četiri gola, a namestio još pet. Po mišljenju stručnjaka bio je najbolji pojedinac u taboru tima iz Tule. Iz tog razloga na Marakani veruju da će reprezentativac Zambije biti od ogromne pomoći u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Vezista iz Zambije ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine i nema sumnje da će Crvena zvezda morati da plati određeno obeštećenje. Ipak, pitanje je koliko će Rusi moći da traže budući da su izgubili status premijerligaša, a da je Kangva i više nego zainteresovan za dolazak na Marakanu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

...a ja pomislio da je u pitanju Arsenal iz Lodona

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija