• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

22:00

TRANSFER "BOMBA" U NAJAVI! Zvezda DETONIRA tržište! Spreman je napad na TITULU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

TRANSFER "BOMBA" U NAJAVI! Zvezda DETONIRA tržište! Spreman je napad na TITULU!

Podeli vest

Proslavljeni francuski rukometaši braća Olivije i Kevin Njokas na pragu su potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom

Već dugo godina Crvena zvezda nije u vrhu domaćeg rukometa, ali se čini da se situacija u Ljutice Bogdana polako menja. Nova uprava stigla je na početku prethodne sezone, finansijski stabilizovala klub, na mesto trenera dovela iskusnog Ratka Đurkovića, a iako je aktuelna takmičarska godina tek završena odmora za crveno-bele nema. 

Naime, Crvena zvezda je krenula u sklapanje ozbiljnog tima koji će biti kadar da prekine decenijsku vladavinu Vojvodine. Kako prenosi "Mozzart sport" crveno-belima su ponuđni Olivije i Kevin Njokas. Nekadašnji proslavljeni francuski reprezentativci prethodne godine su branili boje Vardara, ali bi iduće sezone mogli u redove posrnulog giganta. 

Da stvar za sve navijače Crvene zvezde bude bolja, prvo pojačanje je već stiglo u tim Ratka Đurkovića. Novi pivotmen crveno-belih naredne sezone će biti reprezentativac Crne Gore Branko Karakaš koji je u karijeri branio boje Jugovića, Metaloplastike, Vojvodinu, Mersin, Istr, Meškov Brest, Metalurg i Makabi Rišon. 

Ni tu nije kraj...

Crvena zvezda je vrlo blizu dogovora sa levorukim reprezentativcem Izraela Rotemom Segalom koji je bio velika želja Vojvodine. Desni bek Makabi Rišna je na korak od potpisivanja ugovora sa beogradskim velikanom, a slična situacija je i sa Draškom Nenadićem. 

Foto: Starsportphoto©

Za kraj, Crvena zvezda želi i jednog srpskog reprezentativca Miljana Pušicu. Momak rodom iz Prijepolja prethodnu sezonu je propustio zbog povrede, a upravo su mu nastupi u crveno-belom dresu otvorili vrata evropske karijere. Specijalista za odbranu je posle Zvezde nastupao za Vojvodinu, Vislu i Minden. 

Bilo kako bilo, nema sumnje da je Crvena zvezda rešila da sledeće sezone bude konkurent za najviše ambicije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija