• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.06.2022

16:28

VANREDNO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda OBJAVILA koliko tačno DUGUJE državi! EVO koliko je novca UPLATILA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VANREDNO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA! Zvezda OBJAVILA koliko tačno DUGUJE državi! EVO koliko je novca UPLATILA!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvne zvezda saopštio je danas da je u proteklim danima dodatno smanjio dugovanja prema državi Srbiji

Prema navodima crveno-belih, posle dve izvršene uplate u iznosu od 8,582,416 dinara, odnosno, 72.978 evra, dug kluba sa Malog Kalemegdana na današnji dan iznosi 58,752.979 dinara.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost, da je kao i što je najavio, nastavio da izmiruje svoje obaveze prema državi u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima.

KK Crvena zvezda, koji je u utorak u potpunosti i do najmanjih detalja objavio svoja dugovanja (koja se isključivo odnose) za PDV i u periodu od 1. januara 2021 do 3. juna 2022.godine (iznos za PDV je tada bio 67.335.395,00 dinara), uplatio je u sredu sumu od 6.582.416,00 dinara ili 55.972,00 evra, a u petak i deo duga u iznosu od 2.000.000,00 dinara ili 17.006,00 evra.

To praktično znači da je ukupna suma umanjena za 8.582.416,00 dinara ili 72.978,00 evra, i ona sa današnjim danom iznosi 58.752.979,00 dinara! - naveli su iz Kluba sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsportphoto

igrači Crvene zvezde

Iz Crvene zvezde tvrde da se nadaju da će njihovim primerom krenuti i ostali subekti koji duguju državi novac na ime poreza.

- Očekujemo da će našim primerom (i to u što hitnijem roku) krenuti ostali pravni subjekti koji su pomenuti u opravdanoj analizi ministra finansija Siniše Malog, koji duguju višestruko veće iznose (u milionima evra) na ime neplaćenog poreza svojoj državi i građanima Republike Srbije.

- Ovom prilikom apelujemo na medije i javnost da prestanu da nas svrstavaju u istu grupu sa drugima, a ovo saopštenje je odgovor na česta pitanja koja nam se postavljaju ovih dana kroz razne medije "kada će KK Crvena zvezda da plati zaostali dug? - stoji, između ostalog u saopštenju KK Crvena zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dmitar

pre 1 godinu

Još jedna laž i provokacija. Neka vlasnik privatnog kluba zvani Čoki objasni kako je "vratio" dug od 17 miliona evra kad je preuzeo bivšu CZ (sada FMP II). Ne misli da smo mi valjda budale da slušamo njegove spinove. Neka se bavi tzv. finalom KLS u kome igraju njegova dva porodična kluba. Čime se budala ponosi, pametan se stidi.

Hej Srbijo

pre 1 godinu

Kako to: Drzava Srbija, juri obične smrtne poreske obveznike, naplacuvala silne takse, sudske unapred, kazne, za ovo za ono, silne akcize na sve i svasta, carine, parkinge, putarine, grobari e, pijacarine,..., kako bi punila Budzet, a daje novac nekim klubovima, pod kojim uslovima, niko ne zna. Dosta takvih klubova posluje pod ko zna kojim "poslovanjem". Njima niko ne moze uci u trag. Placaju huligane, kojih se plase, koji se bave kriminalom, običnu bagru, sramotu drzave Srbije, ako ta ista jos uvek ima obraza.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija