• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

07:49

DELIJE SU ODUŠEVLJENE! Zvezda završila NAJVAŽNIJI POTPIS!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE SU ODUŠEVLJENE! Zvezda završila NAJVAŽNIJI POTPIS!

Podeli vest

Crvena zvezda je već dogovorila nastavak saradnje sa Dejanom Radonjićem, koji će nastaviti misiju na klupi srpskog i regionalnog šampiona

Crnogorski stručnjak će ostati na Malom Kalemegdanu i u novoj sezoni, a za ozvaničenje ugovora čeka se kraj finalne serije plej-ofa KLS Super lige.

Ostalo je samo da se finalizuju uslovi, pa će dve strane potpisati novu saradnju.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić i Nebojša Čović

Dejan Radonjić je predvodeći ekipu sa Malog Kalemegdana do sada osvojio pet šampionskih prstenova regionalne ABA lige, isto toliko trofeja je osvojio u nacionalnom Kupu Radivoja Koraća, a na dobrom je putu da stigne i do pete šampionske titule u srpskom nacionalnom šampionatu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija