• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2022

08:45

PREGOVARAMO, IMA VREMENA! Dejan Davidovac zabrinuo Delije!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PREGOVARAMO, IMA VREMENA! Dejan Davidovac zabrinuo Delije!

Podeli vest

Krilo Crvene zvezde Dejan Davidovac priključio se reprezentaciji Srbije za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo kao "slobodni agent"

Davidovac trenutno pregovara sa Crvenom zvezdom oko novog ugovora, a u međuvremenu se pojavio na pripremama  reprezentacije Srbije za mečeve protiv Letonije i Belgije.

On je jedan od retkih igrača iz domaćih klubova koji je pozvan i na širi spisak Svetislava Pešića.

Foto: Starsportphoto

Dejan Davidovac na utakmici Evrolige

- Pregovori su u toku, nisam razmišljao odmah. Želja mi je bila da odem na odmor bez ugovora, prvi put kao 'free agent'. Videćemo kako će sve da se izvede, nisam stvarno razmišljao, došao sam ovde posle završetka domaće lige, nisam previše razmišljao o ličnim i klupskim obavezama, došao sam da dam doprinos reprezentacije. Uvek mi je bila želja da budem u Zvezdi, da budem deo Zvezde. Sad, koliko je realno i šta će tu biti? Još ćemo da vidimo - istakao je za Mondo Dejan Davidovac.

Zrenjaninac je stigao među crveno-bele 2015.godine, iz Vršca, prve dve godine je bio na kaljenju u ekipi FMP, a potom je od 2017. polako ulazio u sistem Crvene zvezde i bio protagonista svih uspeha ekipe sa Malog Kalemegdana poslednjih godina. Osvojio je ukupno devet trofeja, od toga tri titule u ABA ligi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija