• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

15:51

KATAI PRED NAJVAŽNIJU SEZONU U ISTORIJI: Hoćemo duplu krunu i Ligu šampiona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KATAI PRED NAJVAŽNIJU SEZONU U ISTORIJI: Hoćemo duplu krunu i Ligu šampiona!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da je cilj "crveno-belih" u narednoj sezoni odbrana "duple krune" i plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja

Nova sezona u Superligi počinje u petak, a Zvezda će u nedelju na svom terenu od 20 časova dočekati niški Radnički.

- Pred nama je jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji kluba. Imaćemo priliku da dva puta obezbedimo Ligu šampiona, prvo sad u letnjim kvalifikacijama, a potom i na kraju sezone, ako budemo šampioni. Svesni smo da neće biti lako, ali znamo zbog čega treniramo i radimo i da su ciljevi koje smo postavili pred početak priprema izuzetno realni i dostižni. Želimo da odbranimo duplu krunu, ali i da obezbedimo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Svi tome težimo i verujem da ćemo uspeti - rekao je Katai za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai i Milan Rodić



On je istakao da Crvena zvezda spremno dočekuje početak nove sezone.

- Nismo imali mnogo vremena za odmor po završetku prošle sezone, ali ne žalimo se. Uspeli smo da napunimo baterije, da se okupimo i odradimo izuzetno zahtevne i naporne pripreme na maksimalnom nivou. Na Zlatiboru je bilo veoma iscrpljujuće, posle u Sloveniji malo lakše, kad su krenule utakmice. Rezultat je bio u drugom planu, a ono što je bitno je da su se novajlije uklopile, a da smo se mi starosedeoci još više uigrali. Na utakmicama smo pokušavali da sprovodimo u delo sve ono što smo radili na treninzima, i to je delovalo dobro -  naveo je fudbaler Crvene zvezde.


 

Foto: Tanjug/AP

 


On je pozvao navijače da dođu u velikom broj na meč protiv Radničkog.

- Termin je odličan i siguran sam da će biti mnogo publike na stadionu. Jedva čekam da ponovo istrčim na "Marakanu", da vidim pune tribine i čujem aplauze. Podrška nam je veoma važna, zahvaljujući njoj postižemo ove rezultate i zbog toga bih pozvao navijače da budu tu i daju nam vetar u leđa, jer pred nama je duga i važna sezona -  zaključio je Katai.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija