• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

19:36

DELIJE PREZADOVOLJNE - TRADICIJA SE NASTAVLJA! Kapitalno pojačanje stiglo među CRVENO-BELE! (FOTO)

Crvena zvezda

DELIJE PREZADOVOLJNE - TRADICIJA SE NASTAVLJA! Kapitalno pojačanje stiglo među CRVENO-BELE! (FOTO)

Podeli vest

Supertalentovani golman Nikola Perić zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde

Tmurni oblaci iznad Crvene zvezde rasterani su! Velikan iz Ljutice Bogdana spreman je za veliki početak pod vođstvom Dragana Škrbića i Nenada Peruničića, a crveno-beli su danas uzavršili ogroman posao za budućnost! Sin jednog od najboljih golmana svih vremena Dejana Perića - Nikola - zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Zvezde! 

Doskorašnji golman Dinama iz Pančeva rođen je 2003. godine i nastupa za reprezentativne selekcije Srbije. U seniorskom rukometu debitovao je upravo u dresu žuto-crnom dresu, ali je nakon nekoliko sezone usledio poziv Zvezde koji se u kući Perića - ne odbija! 

- Drago nam je što je Nikola sada u Crvenoj zvezdi. Mislim da je to divna stvar, sin je jednog od najboljih golmana svih vremena, Zvezdine legende i našeg prijatelja, Dejana Perića. Veliki je talenat, mi verujemo u njega, ali pred njim je i veliki rad. Imaće prostora za napredak u radu sa istaknutim trenerom, Željkom Hornjakom - rekao je generalni direktor Zvezde Nenad Peruničić. 

Perić će u Crvenoj zvezdi imati paklenu konkurenciju budući da su prethodne sezone najbolje karike beogradskog velikana bili Janko Gemaljević i Dimitrije Jelić. Golmanski tandem produžio je vernost Zvezdi te će Nikola imati težak zadatak da se izbori za svoje mesto u Ljutice Bogdana. 

- Srećan sam i izuzetno ponosan da je došlo do saradnje između Crvene zvezde i Nikole, što je usledio poziv Nenada Peruničića i Dragana Škrbića. U naredne tri godine će imati jedinstvenu priliku da napreduje i raste u velikom klubu, klubu sa ogromnom tradicijom i za svako poštovanje, velikom brendu kakav je Crvena zvezda. Siguran sam da će se u takvom okruženju, i ljudi koji vode klub i stručnog štaba – Nenada Peruničića, Dragana Škrbića, trenera Ratka Đurkovića, Željka Hornjaka i Ognjena Kajganića, i svojih saigrača, izboriti za svoju šansu. Niko nije postao šampion bez pritiska, ali nalazi se u klubu gde može da postane bolji čovek i sportista, i nadam se, ponese nezaboravne uspomene. Od mene će uvek imati zdravu, veliku i realnu podršku. Moram da izrazim moju ličnu zahvalnost Dinamu iz Pančeva, koji je prihvatio Nikolu po dolasku iz Slovenije, kroz Akademiju su prepoznali talenat i dali mu priliku da prethodne dve godine dobije šansu i na seniorskom nivou - rekao je otac Nikole Perića - Dejan. 

Foto: SD Crvena zvezda

Dejan Perić je jedan od najboljih golmana svih vremena, a od njegovog dolaska u Crvenu zvezdu prošlo je punih 35 godina! 

- Verujem u sudbinu, prošlo je tačno 35 godina kada sam iz Pančeva došao u Crvenu zvezdu, sada je Nikola u toj situaciji. U sportu i poslu nema kompromisa i sentimentalnosti. Ja bih bio presrećan, verujem da će tako i biti, uz Božji blagoslov, kada bi Nikola opravdao očekivanja u ovakvom klubu. Kao roditelju, meni je najbitniji razvoj njega kao mladog čoveka, na tom putu i razvoj kao golmana, opredeljenja koje je izabrao. Mislim da će u Crvenoj zvezdi napredovati uz Željka Hornjaka. Ja sam srećan i zadovoljan kada je i on srećan i zadovoljan. Srećan sam što je u Zvezdi - dodao je Perić "senior". 

Predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde Dragan Škrbić takođe je potvrdio talenat mladog reprezentativca Srbije koji će u budućnosti biti stub crveno-belih!

- Prepoznali smo njegov talenat i to da može da poveća kvalitet i na golu i same ekipe, i to je prvi korak njegovog dolaska u Crvenu zvezdu. Sigurni smo da uz Željka Hornjaka može da napreduje. Porodična tradicija i njegov otac, Dejan Perić, legenda Crvene zvezde i rukometa su svakako dodatan motiv. Zvezda je naša kuća, kuća za sve nas. Uz njegov talenat verujemo da će nam pomoći da dođemo do zajedničkih ciljeva. Želim mu puno sreće - podvukao je Škrbić. 

Pre Perića, pojačanja crveno-belih su Branko Kankaraš, Izraelac Rotem Segal i Tunišanin Ramzi Majdub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija