• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

07:35

VELIKO POJAČANJE STIŽE U ZVEZDU? Delije u ekstazi!

printscreen

Crvena zvezda

VELIKO POJAČANJE STIŽE U ZVEZDU? Delije u ekstazi!

Podeli vest

Crvena zvezda uskoro bi mogla da završi važan posao, jer je nadomak dogovora sa jednim od najkvalitetnijih plejmejkera Evrope Šabazom Nejpierom (31)

On bi trebalo da se priključi timu Vlade Jovanovića, je jer kako prenosi Telegrafpristao na uslove tima sa Malog Kalemegdana.

Šabaz Nejpier blizu Zvezde

Zvezda nije bila jedina zainteresovana za pleja, u konkurenciji jebio i Armanija, ali je Nejpier odlučio se da u sledećoj sezoni nosi crveno-beli dres.

Nejpier je igrao za Majami, Orlando, Portland, Bruklin, Minesotu i Vašington. Posle NBA karijere karijeru je nastavio u Ebripi, igrao je za Zenit prošle sezone. Već u drugom meču predsezone doživeo težu distorziju zgloba. Maler mu se desio na meču sa CSKA, u finalu Superkupa VTBA lige u septembru.

Foto: ap photo

Šabaz Nejpier stiže u Zvezdu

Meč sa CSKA je bio i poslednji zanjega tokom minule sezone, jer je već u februaru, zbog rata Rusije i Ukrajinu, napustio Zenit i vratio se u SAD. U međuvremenu se oporavio od povrede i ponovo je spreman za najjača iskušenja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija