• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

19.07.2022

08:12

ZVEZDA KRENULA PO TEODOSIĆA, OGROMNA PLATA PRAVI PROBLEM! Čak 1,7 miliona evra zarađuje naš as u Virtusu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA KRENULA PO TEODOSIĆA, OGROMNA PLATA PRAVI PROBLEM! Čak 1,7 miliona evra zarađuje naš as u Virtusu!

Podeli vest

Crvena zvezda će pokušati da dovede kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, koji u italijanskom Virtusu ima platu od 1,7 miliona evra godišnje

Košarkaški klub Crvena zvezda krenuo je po najveće pojačanje ovog leta! Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić (35) na meti je srpskog i regionalnog šampiona, koji će sve učiniti da ga dovede i napravi jednu od najjačih ekipa u klupskoj istoriji.

Vest da Zvezda želi Teodosića u javnost je lansirao predsednik crveno-belih Nebojša Čović još krajem prošle nedelje. Juče je potvrda stigla i iz Italije, konkretno, od najcenjenijeg dnevnog lista "Gazeta delo sport". Prema njihovim navodima, Crvena zvezda je stupila u kontakt sa Teovim agentom Nikom Locosom i krenula je u realizaciju spektakularnog transfera.

Problem je Toeva plata

Legendarni plejmejker u svom aktuelnom klubu Virtusu ima ugovor na još godinu dana i godišnju platu od čak 1,7 miliona evra, pa će srpski prvak debelo morati da plati ako želi da ga angažuje.

- Beogradski klub stupio je u kontakt s agentom Miloša Teodosića Nikom Locosom. Teodosić ima još godinu dana ugovora s Virtusom, a zarađuje 1,7 miliona evra godišnje - navodi "Gazeta".

Ogromna plata nije jedina otežavajuća okolnost za Zvezdu. Naime, Virtus uopšte ne namerava da se odrekne iskusnog košarkaša, zbog svega što je uradio za njih u prethodnih nekoliko godina. Čak su spremni i da mu ponude finansijski povoljniji ugovor, kako bi osigurali njegov ostanak.

Iako ima 35 godina, Teodosić je i dalje jedan od najkvalitetnijih igrača na svojoj poziciji u Evropi. Proslavljeni srpski stručnjak Vlade Đurović smatra da bi on bio veliko pojačanje za Zvezdu.

Partizan zadržao Lesora

 

Košarkaški klub Partizan juče je zvanično potvrdio da je produžio ugovor sa francuskim centrom Matijasom Lesorom (26) na još godinu dana. Nekadašnji Zvezdin košarkaš stigao je u Partizan sredinom prošle sezone i drugi deo odigrao vrlo korektno. Ugovor mu je istekao 30. juna, a Partizan mu je ponudio novu jednogodišnju u saradnju, što je francuski internacionalac prihvatio. Crno-bele su napustili Dalas Mur, Nemanja Dangubić i Rade Zagorac, a stigli su Danilo Anđušić, Dante Eksum i Džejms Naneli.


- Ne znam kolike su šanse da se taj transfer ostvari, ali nema sumnje da bi Teodosić bio ogromno pojačanje za Zvezdu. Možda više nije igrač koji igra svih 40 minuta, ali za 20 ili 25 minuta može mnogo. Jedan je od najboljih igrača u Evropi što se tiče kreacije i pregleda igre. Za novog trenera Vladu Jovanovića bilo bi sjajno kada bi na poziciji pleja imao Teodosića, Ivanovića i Markovića. Vidim da i Partizan i Zvezda dovode jaka imena. Sve to je lepo, međutim, treba to sve uklopiti i stvoriti "hemiju" među igračima - kaže Đurović za naš list.

Već se "muvali"

Zvezda je u nekoliko navrata u prošlosti pokušavala da dovede Teodosića. Mediji su 2019. godine poslednji put spekulisali da su crveno-beli i reprezentativac Srbije u pregovorima. Teodosić, koji nikad nije skrivao da je veliki zvezdaš, tada je izjavio da nije bilo pregovora s klubom s Malog Kalemegdana i da mu je krivo što navijači misle da on ne želi u Zvezdu.

- Nije bilo kontakta sa Zvezdom, kako su mediji preneli. Jako mi je žao što se stvorio ambijent da sam ja loš i da neću u Zvezdu. Nisam siguran koliko je bilo realno da se to desi. Nisam pregovarao sa Zvezdom, već sam čitao iz medija da pregovaram - pričao je tada Teodosić.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija