• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

21:24

DA SE NAJEŽIŠ! Drugari ISPRATILI Ilića u CRVENU ZVEZDU! (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

DA SE NAJEŽIŠ! Drugari ISPRATILI Ilića u CRVENU ZVEZDU! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dalibor Ilić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a njegovi drugari su mu zbog toga priredili veliko iznenađenje

Gradi se novi projekat na Malom Kalemegdanu, a Crvena zvezda nedavno je objavila da će deo centarskog tandema srpskog šampiona činiti Dalibor Ilić. Dojučerašnji košarkaš Igokee potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima. 

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša u Beograd stiže posle nekoliko izuzetnih sezona u Igokei i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za Vladimira Jovanovića. Mladi krilni centar četvrta je akvizicija crveno-belih ovog leta, a njegov transfer u Zvezdu posebno je obradovao njegove navijače. 

 

 

Na društvenim mrežama pojavio se snimak njegovog "ispraćaja" u Crvenu zvezdu. Dalibor Ilić se pred drugarima pojavio u crveno-belom dresu fudbalskog kluba, a čim je ušao u dvorište jednog imanja upalile su se baklje i počela je pesma. 

Spektakularnu atmosferu su napravili drugarili Dalibora Ilića, a sve je propraćeno stihovima "Đurđevdana", jedne od omiljenih pesama crveno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija