• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

07:04 >> 00:03

DIDELAŽ OFANZIVNO MOĆNIJI, ALI GAJIĆ ČUVA PJUNIK! Zvezda ima ZICER za plej-of!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DIDELAŽ OFANZIVNO MOĆNIJI, ALI GAJIĆ ČUVA PJUNIK! Zvezda ima ZICER za plej-of!

Podeli vest

Pjunik i Didelanž razočarali u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Dobila je Crvena zvezda potencijalne rivale za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampioma. Bilo je jasno da će srpski šampion biti favorit ko god da prođe iz dvomeča Pjunika i Didelanža, a nakon jučerašnje utakmice u Jerevanu na Marakani mogu da budu još zadovoljniji!

Uz dužno poštovanje timovima, utisak je da Crvena zvezda mora bez većih problema da overi plasman u plej-of. Ni Pjunik, a ni Didelanž tokom devedeset minuta fudbala u Jerevanu nije pokazao mnogo te je jasno da Dejan Stanković i njegovi saradnici dodatno mogu da odahnu. 

Jasno je da će ko god bude rival crveno-belih biti fokusiran na defanzivu, a u određenim momentima jučerašnje utakmice delovalo je kao da ni jedna ni druga ekipa ne žele da pobede. Glavni cilj bio je ostati neporažen na Olimpijskom stadionu što se odrazilo na kompletan utisak, ali i rezultat utakmice. 

Foto: printscreen

Ipak, Stanković i njegovi saradnici imali su šta da vide kada je reč o ofanzivnim potencijalima oba tima. Jasno je da igru Didelanža diktira Dejvid Sinani. Inače, momak rođen u Beogradu, ali reprezentativac Luksemburga, dok je sa druge strane Pjunik u većem delu utakmice bio bezidejan. Jasno je da bi glavna pretnja po gol Milana Borjana bio Otubanjo. 

Sa druge strane, evidentno je da se Pjunik muči u napadačkim potencijalima, ali da je odbrana jači teo jermenskog tima. Zoran Gajić bio je bez premca najbolji na terenu u oba tima, a samo jedna greška Jermena bila je dovoljna da Didelanž povede iz penala u 72. minutu preko Hađija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija